Obavijesti

Sport

Komentari 0

NBA liga: Indiana Pacersi iznenadili Boston Celticse

NBA liga: Indiana Pacersi iznenadili Boston Celticse
1

Čak četrnaest utakmica odigrano je u subotu navečer u NBA ligi, a najveće iznenađenje je poraz prošlogodišnjih prvaka, košarkaša Bostona

VIDEO

Kod relativno slabe Indiane gosti iz Bostona su zaostajali od prve minute ogleda i na kraju bivali poraženi 95-79. Najveći uzrok toga je katastrofalan šut koji su imali, pa su tako ukupno gađali 34 posto, za tri poena 20 posto, a sa linije slobodnih bacanja 60 posto.
S takvom igrom Boston nije mogao doslovno ništa, a uza sve se nadovezala solidna igra domaćina. Granger je ubacio 20 poena, T.J. Ford 19, a Daniels 13 uz deset skokova i četiri asistencije. Kod Bostona je jedini mogao zadovoljiti Kevin Garnett (18 poena i 14 skokova), dok je, primjerice, Paul Pierce pogodio samo tri od 15 šuteva.
Roko Leni Ukić, jedini hrvatski košarkaš u NBA ligi, nije dobio veliku minutažu na gostovanju kod Milwaukeeja. Odigrao je samo pet minuta, te je uputio jedan šut koji je promašio. No, Ukić je mogao biti sretan zbog nove pobjede svog kluba. Na ulasku u zadnju četvrtinu Toronto je imao i 10 razlike, ali se na kraju prošuljao do pobjede 91-87. Toronto zasad ima tri pobjede u tri utakmice, a ovaj put je najbolji bio sjajni Španjolac Jose Calderon koji je ubacio 25 poena uz pet asistencija i devet skokova. Chris Bosh je u svemu sudjelovao sa 20 poena, 10 skokova i šest asistencija.
U derbiju večeri je New Orleans pobijedio Cleveland 104-92, a bio je to duel dva sjajna košarkaša. Chrisa Paula s domaće strane i LeBrona Jamesa s druge strane. I statistički i ukupno je bolje odigrao Paul.
Domaći su do pobjede došli bez dvojice startera: centra Tysona Chandlera i beka-šutera Predraga Stojakovića. Obojica su ozlijedili gležnjeve: Stojaković u prethodnoj utakmici s Phoenixom, a Chandler još ranije.
Treba izdvojiti novu laku pobjedu LA Lakersa (kod Denvera 104-97), uz novu dobru igru Kobe Bryanta (33 poena), te odličnu partiju prvog izbora drafta Derricka Rosea. Njegov Chicago je pobijedio Memphis 96-86, a Rose, koji je boravio baš na sveučilištu Memphis, je bio junak pobjede sa 26 poena, šest skokova i tri asistencije.

Rezultati:
Orlando - Sacramento 121-103
Charlotte - Miami 100-87
Atlanta - Philadelphia 95-88
Indiana - Boston 95-79
Detroit - Washington 117-109
New Jersey - Golden State 97-105
Minnesota - Dallas 85-95
New Orleans - Cleveland 104-92
Chicago - Memphis 96-86
Milwaukee - Toronto 87-91
Houston - Oklahoma City 89-77
Utah - LA Clippers 101-79
Denver - LA Lakers 97-104
Phoenix - Portland 107-96

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe