Sport

Komentari 0

NBA veteran: 'Da ima Irvingov mozak, ptica bi letjela unatrag'

NBA veteran: 'Da ima Irvingov mozak, ptica bi letjela unatrag'

Bivši košarkaš Kendrick Perkins (35) žestoko se obrušio na igrača Netsa i dopredsjednika Udruge NBA igrača Kyrieja Irvinga (28) koji s nekoliko igrača ima ideju pokretanja 'svoje NBA lige'

Pokazuje kako nije vođa. To je Kyrie, dopredsjednik Udruge igrača koji je na konferencijskim pozivima u posljednja dva mjeseca i uključen je u sve što se događa, prokomentirao je Irvingovu odluku bivši košarkaš, a danas analitičar ESPN-a, Kendrick Perkins (25).

Naime, Kyrie Irving je žestoki protivnik povratka na košarkaške parkete jer smatra da da košarka ne bi trebala biti samo distrakcija u borbi Afroamerikanaca i drugih manjina za rasnu jednakost u SAD-u, koja se razbuktala diljem zemlje. Sa još nekoliko igrača usprotivio se nastavku sezone koja bi trebala biti u Orlandu, u Disney Worldu.

Žestoko se na njega obrušio bivši NBA igrač koji je te odluke živopisno opisao.

- Kad bi mozak Kyrieja Irvinga stavili u pticu, pogodite kako bi ona letjela? Letjela bi unatrag jer je Kyrie sad zbunjen - jasno je poručio bivši Irvingov suigrač.

Podsjetimo, Irving zbog operacije ramena ionako ne može igrati kad se sezona nastavi, ali zastupa stavove nekolicine igrača.

Najčitaniji članci