Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ne, nije za djecu: Japanski drugoligaš u crtićkom dresu

Ne, nije za djecu: Japanski drugoligaš u crtićkom dresu
1

Japanski drugoligaš JEF United obilježit će desetu godišnjicu novog stadiona dresom s motivom svojih maskota, psića Jeffyja i Unityja. Sviđaju li vam se?

VIDEO

Pamti li tko nogometni ili bilo koji drugi sportski dres s motivima nekog crtanog lika? Na prvi se takav potez odlučio tko drugi nego klub - iz Japana.

Drugoligaš JEF United Ichihara Chiba izdao je posebnu ediciju dresova na kojima su nacrtane njihove maskote, štenad Jeffy i Unity.

Dresovi izlaze povodom desete obljetnice izgradnje stadiona Fukuda Denshi Arene, zdanja koje može primiti nešto manje od 20.000 ljudi. Njihova je maloprodajna cijena oko 500 kuna.

Flickr/yoppy

JEF United nastupa u drugoj japanskoj ligi već šestu sezonu u nizu, a najveći uspjeh u 23-godišnjoj povijesti kluba pamti 2005. i 2006., kad je dvije sezone u nizu osvajao prvenstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića