Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nedjelja iz snova: Ćorić, PPD, derbi za Učku, Chelsea - L'pool

Nedjelja iz snova: Ćorić, PPD, derbi za Učku, Chelsea - L'pool
1

Chelsea - Liverpool, PSV - Ajax, Hajduk - Inter, Istra - Rijeka, Sevilla - Real, Lyon - PSG od nogometa, Barcelona - Real od košarke, Federer, Nadal i Ćorić od tenisa... Sve nas to čeka u nedjelju

VIDEO

Nedjelja, prokleta nedjelja, pjevao je nekad Parni valjak, ali ne pjevaju tako ni u ludilu sportski zanesenjaci koji danas, usprkos lijepom vremenu, ne bi trebali izlaziti iz kuće. Barem to preporučamo.

Ili, ako baš moraju, neka to bude prije podneva jer točno u podne u Ženevi će u parovima na Laver kupu za Europu igrati u paru Roger Federer i Rafael Nadal (Isner/Sock). Prijenos je na Eurosportu.

Nama će malo važniji, pak, biti dvoboj u St. Peterburgu gdje će Borna Ćorić igrati prvo finale ove godine (15.30), a osmo u karijeri. Protivnik je Daniil Medvedev iza kojeg je ljeto iz snova, a danas će biti i domaća publika. Ćorić i Medvedev su dosad igrali pet puta, a čak četiri puta je slavio hrvatski tenisač. Posljednji put su igrali na Mastersu u Parizu prošle godine, a Borna je dobio sa 6-4, 6-4.

Derbiji u Nizozemskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Engleskoj

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Selimo se na rukometne parkete. U Danskoj će kod Aalborga od 16.50 (HRT 2) gostovati PPD Zagreb u drugom kolu Lige prvaka. Zagrebaši su krenuli porazo od PSG-a u Areni (29-37), a danski prvak prilika je za prve bodove.

Nešto ranije (16.30, Arenasport 3) na Poljudu će Hajduk obilježiti 40. rođendan Poljuda na koji stiže Inter iz Zaprešića. Hajduk nakon kiksa Dinama u Varaždinu ima priliku pobjeći Zagrepčanima na tri boda prednosti.

Poslije Hajduka HNL se seli u Pulu gdje će kolo zaključiti Istra 1961 i Rijeka u derbiju za Učku. Prijenos je od 19 sati na Arenasportu 3.

Na međunarodnim travnjacima najviše će pažnje privući dvoboj Chelseaja i Liverpoola na Stamford Bridgeu. Redsi su i dalje stopostotni u Premier ligi, ali uzdrmao ih je poraz u Napulju. Može li Chelsea to iskoristiti, provjerite od 17.30 na Sportklubu 1.

U Nizozemskoj će derbi igrati PSV i Ajax (16.45, Sportklub 3), u Francuskoj Lyon i PSG (21.00, Arenasport 3), a u Španjolskoj Sevilla i Real Madrid (21.00, Sportklub 1). Kod susjeda u Srbiji Vječiti derbi igraju Partizan i Crvena zvezda (18.00, Arenasport 6).

Formula 1 i NFL

Košarkaška klupska sezona tek kreće, a prvi El Clasico već će odigrati Real Madrid i Barcelona. Igrat će za trofej Superkupa od 19 sati, gledati ih možete na Arenasportu 5.

Kome nije dovoljno, a nije, primjerice, ljubiteljima NFL-a, kao šlag na tortu ove nedjelje doći će dvoboj Seattlea i New Orleansa zakazan za 22.25 uz prijenos na Sportklubu 3. 

Ne, nismo zaboravili ni ljubitelje Formule 1. Oni će na svoje doći u 14.10 kada će krenuti bitka za Veliku nagradu Singapura. Tada ćete morati prebaciti na Arenasport 2.

Pripremite se i... Sretno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener