Obavijesti

Sport

Komentari 20

Neizvjesna budućnost Perišića: Još je u izolaciji... A što nakon?

Neizvjesna budućnost Perišića: Još je u izolaciji... A što nakon?

Ivan Perišić s Interom ima ugovor do 30. lipnja 2022. godine nakon čega bi bio slobodan igrač što Talijanima nikako ne ide u prilog. Nakon što 'vatreni' izađe iz izolacije razgovori će se ubrzati

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (32) završio je u izolaciji uoči utakmice Hrvatske i Španjolske zbog pozitivnog testa na korona virusa. Perišić je, kao i ostali reprezentativci, napustio hotel u Rovinju i zaputio se u rodni Omiš, saznajemo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako ga je pozitivan test zatekao u Rovinju, ne zna se gdje je Perišić odrađivao samoizolaciju. 

- To je informacija privatne naravi. U dogovoru s epidemiolozima određeno mu je mjesto na kojem provodi izolaciju - kazao je tada liječnik hrvatske reprezentacije Saša Janković.

Prema pisanjima talijanskog Tuttosporta, Inter ima dvije opcije što učiniti s Ivanom Perišićem kojem ugovor istječe 30. lipnja 2022. godine. Talijanski klub će produljiti ugovor s 'vatrenim' ili će ga prodati, no čini se kako je druga opcija izglednija. Naime, novom treneru Simoneu Inzaghiju problem je Perišićeva plaća od preko tri milijuna eura. 

Euro 2020 - Group D - Croatia v Czech Republic

Talijani tvrde da se Perišiću ne žuri napustiti Inter te da je spreman čekati završetak ugovora te sljedećeg ljeta napustiti klub kao slobodan igrač. 

Ništa od navedenog još uvijek nije potvrđeno, a rasplet priče saznat ćemo nakon što Perišić izađe iz karantene. Hrvatski reprezentativac je u Inter došao 2015. godine te je ukupno odigrao 173 utakmice i zabio 41 gol. Antonio Conte ga je 2019. godine poslao u Bayern s kojim je osvojio sve što je mogao nakon čega se ponovo vratio na San Siro.