Obavijesti

Sport

Komentari 76

'Neka smo ispali... Pa meni bi igrale i sve Leipzigove pričuve'

'Neka smo ispali... Pa meni bi igrale i sve Leipzigove pričuve'
1

Zamislite Leipzig bez Wernera, Sabitzera i Shicka. Nama nedostaju Harry Kane, Heung-Min Son, Steven Bergwijn, Moussa Sissoko, Ben Davies, Davinson Sanchez i Juan Foyth, rekao je Jose Mourinho

VIDEO

Jose Mourinho bi, normalno, najviše volio da su mu svi igrači zdravi i da njegov Tottenham pobjeđuje. Ali to je već neko vrijeme - nemoguće. Zadnjih šest utakmica: dva remija, nula pobjeda, četiri poraza. Zadnji u Ligi prvaka, 0-3 u Leipzigu i ispadanje iz Europe.

Pokretanje videa...

00:12

Mourinho ne krije kako bi najviše volio da je sezona već završila. Ispadanje iz Lige prvaka... Zapravo mu ni to nije loše!

- Meni se čini da je vjerojatno dobro što smo ispali (?). Teški porazi i teški trenuci kao ovaj naš s Leipzigom vjerojatno će nam biti bolja škola i priprema za budućnost nego da smo prolazom zapravo zavarali sami sebe - pričao je Portugalac nakon dva poraza od Olmovog RB Leipziga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nijemci su nadigrali Mourinhove 'pjetlove' u ama baš svakom elementu nogometne igre.

- Zamislite Leipzig bez Wernera, Sabitzera i Shicka. Mislite da bi nas pobijedili i izbacili ovako kako su nas izbacili? Normalno da ne. Nama nedostaju: Harry Kane, Heung-Min Son, Steven Bergwijn, Moussa Sissoko, Ben Davies, Davinson Sanchez i Juan Foyth! A sad zamislite Liverpool bez Salaha, Manea, Hendersona i Firmina. Ili Barcelonu bez Messija, Suareza, Piquea i Griezmanna. I tako tjednima, mjesecima... Naravno da bi bili daleko, daleko slabiji - pričao je Portugalac u Njemačkoj. Pa još malo 'zasolio':

- Pustite čak i njihovih startnih 11. Mi smo u takvom stanju da bi meni u početnoj postavi igrale i sve njihove pričuve!

Leipzigu su na klupi sjedili Olmo, Forsberg, Lookman, Adams, Poulsen, Haidara i golman Mvogo.

Tottenham je ispao iz Europe i iz svih Kupova. U nedjelju igra sa sve boljim Man Unitedom pa će se vjerojatno oprostiti i sa snom o plasmanu u Ligu prvaka za drugu sezonu.

Prošlog svibnja s Pochettinom: u finalu Lige prvaka. Ovog ožujka: mole Boga da sezona što prije završi. Mourinho i Tottenham su 'u teškoj banani'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov