Obavijesti

Sport

Komentari 8

Nema iskustva? Pa što onda?! Henry želi zamijeniti Wengera

Nema iskustva? Pa što onda?! Henry želi zamijeniti Wengera
1

Legenda Arsenala, Thierry Henry mogao bi se ponovno vratiti u Arsenal, ali ovaj put ne kao igrač već kao njihov trener, a došao bi kao zamjena za Wengera koji će na kraju sezone napustiti klupu Topnika nakon 22 godine

VIDEO

Legenda Arsenala, Thierry Henry ne isključuje mogućnost preuzimanja Arsenala nakon što je Wenger objavio kako će otići na kraju sezone poslije 22 godine provedene na klupi Topnika. 

Henry priznaje kako će preuzimanje Arsenala biti ogroman zalogaj nakon sjajnog posla kojeg je odrađivao Wenger proteklih sezona, ali on je spreman na taj "zalogaj".

- U ovome trenutku sam negdje između. Niti sam blizu dolaska na klupu Arsenala, niti sam daleko od toga. Preuzimanje Arsenala poslije Wengera ogroman je zalogaj za sve, ali ja sam takav da se ne bojim izazova. Kako god bilo, nadam se da će sljedeći Arsenalov trener biti dovoljno jak da izdrži sav pritisak s kojim se i Wenger bori u zadnje vrijeme - rekao je Henry.

Henry je dres Arsenala nosio devet sezona u kojima je skupio 371 nastup. U toj 371 utakmici sjajni je Francuz zabio 227 golova, čime je postao najbolji strijelac u povijesti kluba, a također je podijelio 79 asistencija, a već se i okušao u trenerskoj karijeri, doduše kao pomoćni trener belgijske reprezentacije.

U ovome trenutku, prema kladionicama je Luis Enrique glavni kandidat za klupu Topnika, ali Arsenal će imati težak zadatak jer se Enriqueu nada i Chelsea.

Za sada su sve samo puka nagađanja jer će se Wengerov nasljednik imenovati tek na kraju sezone kako se ne bi dodatno narušila harmonija u ekipi Topnika jer su još uvijek u igri za naslov prvaka Europske lige

Za finale će se Arsenal boriti s Atletico Madridom, a prvu utakmicu će igrati već u četvrtak na Emiratesu dok će se uzvrat igrati 3. svibnja na stadionu Atletica, Wanda Metropolitanu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba