Obavijesti

Sport

Komentari 38

'Nema mjesta politici, navijači Dinama su sretni što sam tu...'

'Nema mjesta politici, navijači Dinama su sretni što sam tu...'
1

Navijači znaju tko sam jer sam dugo tu. Mogu im pomoći, rekao je Komnen Andrić koji je prvi srpski igrač u hrvatskom prvaku nakon osamostaljenja. Stigao je kao najbolji strijelac lige

VIDEO

Dobio sam preko tisuću poruka navijača, svi su bili pozitivni, svi su poželjeli dobrodošlicu, rekao je novi napadač Dinama Komnen Andrić.

Andrić je stigao iz zaprešićkog Intera pojačati napad Dinama kao prvi strijelac lige nakon što je Mario Budimir otišao u Persepolis. Prvi je Srbin koji će zaigrati u hrvatskom prvaku nakon osamostaljenja.

Pokretanje videa...

'Inicijacija' Marka Gjire uz pjesmu Novih fosila 01:10

- Dobio sam 99 posto dobrih i pozitivnih komentara, i iz Srbije i iz Hrvatske, dolazim u veliki klub i svi na tome čestitaju. Godinu i pol dana sam u Hrvatskoj, imam samo pozitivno iskustvo i sve je vodilo k tome da neće biti nikakvih problema, naprotiv! Navijači znaju tko sam jer sam dugo tu. Mogu im pomoći, postao sam prvi Srbin kapetan u Hrvatskoj, prvi strijelac poslije raspada Jugoslavije. Ovdje nema mjesta politici - rekao je Andrić u intervjuu kojeg je dao Telegrafu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ubrzo nakon potpisa za Dinamo, Andrić je na Instagramu objavio fotografiju s igračima Eintrachta, svojim sunarodnjakom Lukom Jovićem, te sa našim Antom Rebićem. U opis je napisao: "Samo budale dijele ljude na Srbe i Hrvate".

Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate 😊🤔💪❤

1,381 Likes, 19 Comments - Komnen Andric (@komnen_18) on Instagram: "Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate 😊🤔💪❤"

- Nisam netko tko jedno misli, a drugo priča, nemam dlake na jeziku. Luka mi je jedan od najboljih prijatelja, poslije Nove godine smo izašli u jedan klub, a preko njega i Mijata Gaćinovića sam upoznao i Rebića. Eto, slikali smo se i to sam napisao jer tako mislim.

Napadač je već nekoliko dana s novim suigračima u turskom Beleku. Kaže da se u Dinamo došao razvijati kao igrač, napredovati i da se ne boji konkurencije Gavranovića i Petkovića. Među prvima mu je dobrodošlicu u klub poželio Zdravko Mamić - čovjek koji se skriva pred zakonom Hrvatske u Bosni i Hercegovini, ali koji očigledno i dalje ima glavnu riječ kada su u pitanju odluke vezane za Dinamo.

- Prošlog ljeta sam imao prvi kontakt s Dinamom, ali se nismo dogovorili jer su imali tri napadača. Ovaj je put to bilo ozbiljnije, ja sam potvrdio svoju kvalitetu, a čuo sam se direktno sa Zdravkom Mamićem. Poželio mi je dobrodošlicu, vjerovao je od početka u moje kvalitete, sada je sve to bilo intenzivnije i sa njegove strane nego ljetos - kaže Andrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu