Obavijesti

Sport

Komentari 16

Nema više Zapad protiv Istoka: Novi format All-Stara u NBA-u

Nema više Zapad protiv Istoka: Novi format All-Stara u NBA-u
1

Umjesto navijača, igrača i medija, odluku o tome tko će nastupati za koju momčad na All-Star utakmici u NBA ligi donijet će isključivo kapetani, i to neovisno o konferenciji iz koje oni dolaze

VIDEO

Najpoznatija svjetska košarkaška liga NBA, u dogovoru s udrugom igrača, dogovorila je promjenu formata za izbor igrača koji će nastupati na All-Star utakmici, počevši od sljedećeg izdanja u Los Angelesu 2018.

Dosad je na toj egzibicijskoj utakmici, koja se na godišnjoj razini igra od 1951. (uz izuzetak 1999.), 24 sudionika bilo izabrano kombinacijom glasova navijača, igrača i medija, ovisno o konferenciji kojoj pripadaju (Zapad ili Istok).

Najbolji košarkaši lige i dalje će se birati na jednak način, ali će odluku o tome tko igra za koju momčad donijeti kapetani koje izaberu posjetitelji mrežnih stranica natjecanja. Više se, dakle, neće dijeliti po konferencijskom ključu. Treneri će i dalje izabirati rezervne igrače.

- Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti novi format All-Star i zahvaljujemo želji igrača da isprobaju nešto novo - rekao je predsjednik NBA lige Byron Spruell.

Utakmica će imati i humanitarni karakter jer će svaka momčad odabrati jednu udrugu s područja grada domaćina kojoj će NBA donirati prihod od ulaznica.

Internetsko glasovanje o sudionicima All-Stara počinje na Božić, uoči bogatog programa s pet utakmica u NBA-u i trajat će do 18. siječnja. Ogled je na rasporedu 18. veljače u Staples Centeru u Los Angelesu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića