Obavijesti

Sport

Komentari 14

Nemojte se osramotiti: Ne pobijedite li, Jurčić odlazi!

Nemojte se osramotiti: Ne pobijedite li, Jurčić odlazi!
1

Zbog divljanja Bad Blue Boysa iz prošle sezone u Udinama Dinamo mora Armence pobijediti bez glasne podrške navijača s tribina u Maksimiru

VIDEO

U utorak u 20.30 na Maksimir u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka stiže armenski Pjunik. Zbog nereda BBB-a u Udinama, Uefa je odlučila da tribine ostanu prazne.
- Bit će jako neugodno. Prazne tribine mogu stvoriti ozračje treninga, a to ne smijemo dopustiti. Upravo stoga sam igrače na treningu pokušao maksimalno napaliti - najavio je susret Kruno Jurčić, trener Dinama.
U prvom susretu, koji je završio bez golova, Dinamo je dominirao, no napadači su lopte slali svugdje, samo ne tamo gdje treba.
- Ovih sedam dana sigurno je utjecalo na razvoj golgeterske forme. Iskreno, u prvoj utakmici nismo ostvarili željeno, pa ćemo u Maksimiru morati što prije zabiti. Cilj ih je rasturiti odmah na početku, kako bismo kasnije ušli u mirne vode - kaže Jurčić.
Ne prođe li Dinamo u 3. pretkolo, Krunoslav Jurčić morat će potražiti novi posao. Zdravko Mamić puno je uložio u momčad, a trenerske alibije više, kako kaže, ne 'šljivi ni pol posto’.
- Kad se samo sjetim da su me treneri uvjeravali da je normalno izgubiti glatko protiv Slaven Belupa i Rijeke, da je normalno ne pobijediti Cibaliju, osvojiti bod u Zagrebu protiv onog smiješnog Hajduka. Sve je to normalno. Pa kako je to normalno?! - pitao se izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.
Prije dvije godine u Maksimir je, također u pretkolu, stigao azerbajdžanski Hazar. Ista momčad koja je godinu prije toga lako ispala od Moldavaca, a godinu kasnije od Lecha. Ali, Dinamo ih je jedva prošao. Uostalom, Milan Badelj sve je rekao u jednoj rečenici:
- Bila bi velika sramota ispasti od njih!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu