Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Nepobjediva: Blanka 150. put preskočila dva metra

Nisam se odmorila nakon EP-a , ali zadovoljna sam, rekla je B. Vlašić koja je rutinski ostvarila novu, petu uzastopnu pobjedu u Dijamantnoj ligi

Reuters
Foto: Reuters
4 komentara

Jako je umorna, no imala je snage za još jednu sjajnu pobjedu. Sigurno će imati dovoljno vremena za odmor uoči sljedećeg mitinga u Londonu, rekao je Joško Vlašić, otac najbolje svjetske visačice.
Novopečena europska prvakinja rutinski je osvojila još jedno prvo mjesto na mitingu Dijamantne lige. Ostvarila je i petu uzastopnu pobjedu, u Stockholmu joj je bilo dovoljno preskočiti 2,02 metra.
- Nisam se baš odmorila nakon EP-a u Barceloni, ali zadovoljna sam - rekla je Splićanka, koja je odnedavno u vezi s francuskim rukometnim reprezentativcem Nikolom Karabatićem.
U ukupnom poretku Dijamantne lige Blanka je uvjerljivo najbolja visašica. Ima 20 bodova, a drugoplasirana je Amerikanka Howard Lowe, koja ima - dvostruko manje.
Bio je ovo Blankin 150. skok preko dva metra. I na toj listi i dalje je najbolja Štefka Kostadinova, svjetska rekorderka, koja je 195 puta preletjela “čarobnu” visinu. Šveđanka Kajsa Bergqvist, primjerice, karijeru je zaključila s tek 70 skokova preko dva metra.

BLANKA ĆE U PETAK LOVITI I ŠESTU POBJEDU
Treba mi odmor. No i tjedan dana je dovoljno za sakupljanje snage, rekla je Blanka Vlašić, koja će u petak u Londonu loviti šestu uzastopnu pobjedu u Dijamantnoj ligi.

Naši partneri pišu
Message