Obavijesti

Sport

Komentari 15

(Ne)prijateljska utakmice Boce i Rivera: Na travnjaku i policija

(Ne)prijateljska utakmice Boce i Rivera: Na travnjaku i policija
3

River je dobio Bocu u utakmici koja je bila sve samo ne prijateljska. Pet crvenih i 9 žutih kartona podijelio je sudac, a igrače je u jednom trenutku razdvajala i policija...

VIDEO

U pripremnom susretu argentinskih nogometnih velikana River Plate je pobijedio Boca Juniorse 1-0, međutim utakmicu je obilježilo čak pet crvenih i devet žutih kartona, te masovna tučnjava igrača. Kod Boce su i sključena trojica igrača, a kod Rivera dvojica, a utakmica je na koncu jedva privedena kraju.

Prvi crveni karton dobio je Jonathan Silva koji je u svom debiju u Bocinom dresu u desetoj minuti 'polomio' Gabriela Mercada. Nesretnog Merceda su na nosilima iznijeli s travnjaka i više se nije vraćao u igru.

Boca je u 65. minuti ostala i bez Gina Peruzzija koji je isključen zbog oštrog prekršaja, a deset minuta kasnije zbog vrijeđanja suca morao je na 'hlađenje' i Daniel Diaz.

VIDEO

U 81. minuti isključen je i stoper Rivera Maidana nakon što je glavom u glavu udario Carlosa Teveza, a potom oborio i Andresa Chaveza. U gužvi koja je nastala sudjelovali su praktički svi igrači oba sastava i nije se znalo tko koga udara, a najžešći je bio napadač Rivera Leonardo Pisculichi koji je također isključen. Sudac Patricio Loustau jedva je smirio strasti, a u razdvajanju igrača pomogla mu je i policija.

- Ovo je bilo ružno. Nitko se nije ponašao lijepo. Ne smijemo si dopuštati ovakve pogreške. Moramo se kontrolirati - samokritičan je napadač Boce Carlos Tevez.

Boca je sredinom tjedna izgubila u prijateljskom susretu od Racinga 2-4, a u tom susretu sudac je isključio dva Bocina igrača.

- U četiri dana smo igrali dvije utakmica, obje smo izgubili i zaradili čak pet crvenih kartona. Možda je vrijeme da odrastemo. Te utakmice ne zaslužuju da se na njih uopće gleda kao na utakmice - dodao je bivši napadač West Hama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa.

Argentinsko prvenstvo starta 7. veljače, a naslov prvaka branio Boca Juniors.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener