Obavijesti

Sport

Komentari 36

Šamarčina: Španjolska izgubila od 137. reprezentacije svijeta!

Šamarčina: Španjolska izgubila od 137. reprezentacije svijeta!
1

Gruzijci apsolutno zaslužuju komplimente za borbu protiv daleko snažnijeg i renomiranijeg protivnika. Aktualnim europskim prvacima niti visok posjed nije omogućio postizanje barem jednog gola

VIDEO

U svojoj posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Eura u Francuskoj, Španjolci su razočarali u Getafeu protiv 137. reprezentacije na Fifinoj listi, Gruzije. Gruzija je iznenađujuće slavila 0-1.

Gosti apsolutno zaslužuju komplimente za borbu protiv daleko snažnijeg i renomiranijeg protivnika. Aktualnim europskim prvacima niti posjed od 76% nije omogućio postizanje barem jednog gola. Šutirali su 17 puta prema golu Revishivilija (od 55. minute Kvaskhvadzea), ali tek tri udarca u okvir daju naslutiti da im je nedostajala kvalitetnija završnica.

Posebno je razočarao Bilbaov napadač Aduriz koji se nikako nije mogao naći u pravoj poziciji za udarac. Također, neuigranost ofenzivnog trojca Nolito - Lucas - Aduriz kumovala je ovom iznenađujućem epilogu u predgrađu Madrida.

Ipak, kod gola Okriashivilija treba istaknuti dekoncentriranost španjolskih braniča, odnosno prilično mlake ulaske u duele protiv itekako motiviranih gostiju. Na Euru to tako sigurno neće izgledati...

Gruzijci su velikom trkom od prve do zadnje minute samo 'ponovili' ono što je Hrvatska igrala protiv 'furije' 2012. u Poljskoj. Samo, tadašnja Španjolska bila je na vrhuncu moći, dok se iznad današnje nalazi podosta upitnika.

Dio odgovora doći će 13. lipnja od 15 sati kada će Česi testirati Španjolce u sklopu skupine D.

ŠPANJOLSKA (4-1-4-1): De Gea; Juanfran (od 46. Bellerin), Ramos (od 46. San Jose), Pique, Alba; Busquets (od 76. Pedro), Lucas (od 62. Silva), Nolito, Alcantara (od 46. Koke), Fabregas (od 46. Iniesta); Aduriz

Ovim je Gruzija pretekla Hrvatsku kao najgore rangiranu reprezentaciju od koje je 'furija' izgubila u svojoj povijesti. Kada su Vatreni 23. ožujka 1994. u Valenciji golovima Šukera dobili Španjolce, bili su 125. reprezentacija na Fifinoj ljestvici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani