Sport

Komentari 2

Nevjerojatna priča sa SP-a: Došla je kao navijačica, pakirala se kući pa zaigrala za repku...

Nevjerojatna priča sa SP-a: Došla je kao navijačica, pakirala se kući pa zaigrala za repku...

Leitner se pojavila u ekipi za utakmicu protiv Kine, i to zahvaljujući širem popisu od 35 igračica na kojem se našla. Izbornik je nije uvrstio među putnice u Španjolsku, a ondje je planirala ostati do ovog utorka

Korona virus skoro pa je dokrajčio nade Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, ali još su se s njime teže nosile u reprezentaciji Austrije koja je i prije prve utakmice na turniru ostala bez pet igračice, pa je taj broj još i rastao.

Iz svega je profitirala Nora Leitner. Naime, ova članica Hypa stigla je u Španjolsku u privatnom aranžmanu kao podrška reprezentaciji. Da bi nekoliko dana kasnije - zaigrala!

Leitner se pojavila u ekipi za utakmicu protiv Kine, i to zahvaljujući širem popisu od 35 igračica na kojem se našla. Izbornik je nije uvrstio među putnice u Španjolsku, a ondje je planirala ostati do ovog utorka. 

Sada će, međutim, do kraja turnira koji će za Austriju biti u drugom krugu jer njene šanse za četvrtfinale ne postoje. A upravo će Austrijanke biti protivnice Hrvatskoj u nedjelju, u izvjesno zadnjoj utakmici za obje reprezentacije.

A zadnju je na turniru odigrala Kina. I u toj se reprezentaciji pojavio slučaj korona virusa (jedan), no zbog kineskih pravila svi su završili u karanteni na dva tjedna, bez obzira na testiranja. IHF će sve utakmice Kine registrirati u korist protivnika 10-0.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

Najčitaniji članci