Obavijesti

Sport

Komentari 60

Nevjerojatni Mbappe Lyonu dao četiri gola u samo 13 minuta!

Nevjerojatni Mbappe Lyonu dao četiri gola u samo 13 minuta!
1

Mbappé (19 godina i 9 mjeseci) je najmlađi igrač u zadnjih 45 sezona Ligue 1 koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici. Nevjerojatne su stvari koje radi ovaj mladi Francuz

VIDEO

PSG se poigrao s Lyonom i na Parku prinčeva ga dobio s uvjerljivih 5:0. 

Briljirao je Kylian Mbappé koji je zabio četiri gola i to u razmaku od samo 13 minuta! Ali golijadu je započeo Neymar i to pogotkom iz penala u devetoj minuti igre.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

U 32. je Kimpembe isključen kod PSG-a iz pomoć VAR-a, ali nije to Lyon znao iskoristiti već su u nadoknadi prvog poluvremena i oni ostali bez igrača jer je pocrvenio Tousart zbog rušenje Mbappéa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku igre je uslijedio šou mladog Francuza . Sve je krenulo u 61. minuti nakon jedne obrane, dočekao je loptu na 12 metara, a ona se odbila najprije od jednu pa od drugu vratnicu i na kraju završila u mreži. U 66. je minuti zabio i svoj drugi gol, a potom tri minute kasnije i treći sjajnim trkom i finišom na Neymarovu asistenciju. Konačnih 5:0 postavio je u 74. minuti. Prvo je pucao Neymar, golman Lyona je obranio, ali na odbijanac stiže Mbappé i ponovno pogađa mrežu.

Mbappé (19 godina i 9 mjeseci) je najmlađi igrač u zadnjih 45 sezona Ligue 1 koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici.

I desetu uzastopnu utakmicu Monaco nije pobijedio. S 2:1 je u gostima slavio Rennes, a momčadi iz Kneževine to je četvrti uzastopni poraz u svim natjecanjima!

Rennes je poveo u 14. minuti, a Subašiću je zabio Da Silva nakon Ben Arfinog ubačaja iz kornera. Posao je gostima olakšao Raggi koji je dobio izravni crveni karton u prvoj minuti sudačke nadoknade zbog udaranja Raggija rukom u glavu.

Iako s igračem manje, Monaco se u 49. uspio vratiti u utakmicu, a strijelac za izjednačenje je bio Radamel Falcao . Ali nisu mogli s desetoricom izdržati do kraja. Konačni udarac zadao im je Ben Arfa u 77. minuti golom s ruba kaznenog prostora. Moglo je slavlje biti i uvjerljivije, ali Subašić je upisao dvije sjajne obrane.

Marseille je s 2:0 pobijedio Caen , a strijelci su bili Mitroglou koji je u 36. minuti sjajno zabio lijevom nogom iskosa s 20-ak metara i Thauvin, a on je zabio u 45. s ruba šesnaesterca. Duje Ćaleta-Car je ostao na klupi.

Bordeaux je s 3:0 pobijedio Nantes i tako Vahidu Halilhodžiću nanio težak poraz u debiju na klupi francuskog kluba. Prvi je gol zabio Karamoah u petoj minuti, a Kamano je bio strijelac u sedmoj i 42. minuti. Toma Bašić nije bio ni na klupi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram