Obavijesti

Sport

Komentari 64

Nevjerojatni promašaji koštali Dinamo polufinala: Oršić je pogodio prečku s dva metra

Nevjerojatni promašaji koštali Dinamo polufinala: Oršić je pogodio prečku s dva metra

Oršić je bio sam pred riječkim golom. Mogao je birati gdje će pucati, ali iz same blizine uspio je pogoditi prečku. Bila je to situacija u kojoj je bilo teže promašiti nego zabiti

VIDEO

Kada god zagusti, dajte loptu Mislavu Oršiću. Dinamo je tako ove sezone rješavao svoje probleme. Toliko puta ih je spasio, ali i takav igrač može promašiti nemoguće. Na žalost po navijače Dinama, to mu se dogodilo u najvažnijoj utakmici ove godine. U utakmici za polufinale Kupa.

Pokretanje videa...

Damir Krznar nakon Genka 03:23

Rijeka je u sjajnom susretu nokautirala Dinamo na Maksimiru i s 3-1 prošla u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Da će ovo biti nova noć za zaborav Krznarove momčadi, Rijeka je dala naslutiti nakon pola sata kada je imala 2-0. Prvo je u 27. minuti zabio Jorge Obregon, a samo tri minute kasnije Josip Drmić je novim golom šokirao hrvatskog prvaka.

Dinamo i Rijeka sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

I od tada je krenula teška opsada gostujućeg gola. Dinamo je žestoko prijetio, ispalio silnu artiljeriju po golu Rijeke, ali lopta nije htjela u gol. Rijeka je izdržala sve do 73. minute kada je Marko Tolić zabio glavom za 2-1. Bilo je jasno da će se do kraja susreta igrati na jedan gol.

Dinamo i Rijeka sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

'Modri' nisu izlazili s protivničke polovice, konačno su stigle nove šanse, ali i promašaji koje jako dugo nismo vidjeli na hrvatskim travnjacima. U 77. minuti Arijan Ademi radio je probleme u petercu, okrenuo se i ubacio u peterac na Oršića. Njegov udarac glavom obranio je Labrović, ali lopta mu se sretno vratila. Bio je dva metra od gola i potpuno sam, no uspio je pogoditi prečku! Bila je to situacija iz koje je teže promašiti nego zabiti. 

Ove sezone zabio je BSK-u gol iz kornera u osmini finala Kupa i spasio Dinamo blamaže. Zabijao je i u Europi, prvenstvu, pa sjetimo se samo i one čudesne partije protiv Tottenhama gdje je utrpao hat-trick za četvrtfinale Europske lige. Toliko puta je bio čovjek odluke, no i takvom igraču dogodi se ovakav promašaj.

Imali su šanse i Ivanušec, Petković, Andrić, ali lopta nije htjela u gol. Nije ni to sve. U završnici je Krznar bacio sve karte u napad pa je čak i Danijel Zagorac došao na posljednji ubačaj. Lopta je došla upravo do njega, spustio ju je glavom, a ona je spletom okolnosti završila kod Ademija na drugoj stativi. Bio je sam pred Nediljkom Labrovićem, ali sjajni golman Rijeke je i to uspio skinuti.

Riječani su jurnuli u kontru, a Murić je zabio na prazan gol i potvrdio prolazak svoje momčadi u polufinale Kupa. 

Dinamo je imao čak 19 udaraca, 10 je išlo u okvir, ali opet ga je koštala loša realizacija. Krznaru se već neko vrijeme trese klupa, a nakon ovakvog susreta, teško da će mirno spavati večeras. 

'Modri' tako neće imati priliku obraniti Rabuzinovo sunce, preostaje mu prvenstvo i Europa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...