Obavijesti

Sport

Komentari 53

Šok za Zupca, LeBron ga se odrekao i poslao ga u Clipperse

Šok za Zupca, LeBron ga se odrekao i poslao ga u Clipperse
1

Lakerse će pak pojačati 27-godišnji Mike Muscala, a ova razmjena u Clipperse poprilično je neočekivana jer se reprezentativac Hrvatske dosad spominjao u razgovorima samo kao dio paketa za Anthonyja Davisa

VIDEO

Igrati za Lakerse bio je moj san još od djetinjstva. Nikad neću zaboraviti godine dok sam bio Laker, hvala svima u organizaciji, a posebno treneru Lukeu Waltonu, suigračima te ostatku stožera i navijačima. Veselim se dolasku u Clipperse i jedva čekam na teren, rekao je Ivica Zubac nakon što su ga Los Angeles Lakersi razmijenili u Los Angeles Clipperse.

U posljednjem satu prijelaznog roka GM Magic Johnson odlučio je Ivicu poslati u redove gradskog rivala, a tamo će hrvatski centar otići zajedno s nekoć jednim od najvećih talenata svoje generacije, Michaelom Beasleyjem.

Lakerse će pak pojačati 27-godišnji Mike Muscala, a ova razmjena poprilično je neočekivana jer se reprezentativac Hrvatske dosad spominjao u razgovorima samo kao dio paketa za Anthonyja Davisa.

Ipak, od dolaska Davisa neće biti ništa, javljaju insajderi, a Lakersi su ovako oslobodili mjesto na rosteru. Špekulira se da bi ga mogao popuniti legendarni Carmelo Anthony. Uz to, Muscala je i solidan šuter iz daljine, a Lakersima je to bilo nužno.

Clipperse su ovaj tjedan napustili srpski centar Boban Marjanović, koji je zajedno s Tobiasom Harrisom otišao u Philadelphiju, a kojih desetak minuta prije nego je Ivica stigao u Clipperse momčad je otpustila poljskog centra Marcina Gortata. Zbog toga će Zubac odmah postati startni centar, javlja Jovan Buha, insajder Clippersa.

Iz Clippersa je otpušten i legendarni srpski razigravač, Miloš Teodosić, koji bi se mogao vratiti u Europu.

Ovaj tjedan bio je prepun nevjerojatnih razmjena koje su zaludile NBA svijet, a ovakvi posljednji dani prijelaznog roka nisu viđeni već sezonama. Znalo se događati da u posljednjem tjednu momčad ne promijeni niti jedan bitan igrač, a ove sezone u posljednjem ih je trenutku dresove zamijenilo nekoliko!

Ranije je ovog tjedna razmijenjen Kristaps Porzingis u Dallas, a danas se već dogodilo preko deset razmjena od kojih je najvažnija ona španjolskog centra Marca Gasola u Toronto Raptorse, koji su sada postali još opasnija momčad. Ista je stvar i s Milwaukee Bucksima koji su doveli jednog od najopasnijih igrača s trice, Nikolu Mirotića.

U posljednjim je minutama razmijenjen i nekadašnji prvi izbor drafta Markelle Fultz. Talentirani razigravač imao je mnoštvo problema s ozljedama te u par sezona u Sixersima nije uspio dokazati svoj potencijal, a Philadelphia ga je poslala u Orlando za Jonathona Simmonsa te izbore na draftu. Ranije su Sixersi ugrabili još jednog igrača All-Star kvalitete, Tobiasa Harrisa, koji je igrao upravo u Clippersima.

Najbitnije razmjene:

Ivica Zubac (LA Lakers - LA Clippers)
Marc Gasol (Memphis Grizzlies - Toronto Raptors), Jonas Valanciunas, Delon Wright, CJ Miles (Toronto Raptors - Memphis Grizzlies)
Kristaps Porzingis (New York Knicks - Dallas Mavericks), DeAndre Jordan, Dennis Smith Jr., Wes Matthews, dva izbora druge runde (Dallas Mavericks - Kristaps Porzingis)
Markelle Fultz (Philadelphia 76ers - Orlando Magic), Jonathon Simmons, izbor prve runde, izbor druge runde (Orlando Magic - Philadelphia 76ers)
Tobias Harris, Boban Marjanović, Mike Scott (LA Clippers - Philadelphia 76ers), Mike Muscala, Wilson Chandler, Landry Shamet, dva izbora prve runde, dva izbora druge runde (Philadelphia 76ers - LA Clippers)
Nikola Mirotić (New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks), Stanley Johnson, Jason Smith, četiri izbora druge runde (Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu