Obavijesti

Sport

Komentari 15

Neymar ostaje u Santosu: Ide u Real vjerojatno idućeg ljeta...

Neymar ostaje u Santosu: Ide u Real vjerojatno idućeg ljeta...
1

Unatoč brojnim ponudama koje je imao od Reala, Barcelone i Chelseaja, 19-godišnji brazilski nogometaš Neymar i dalje je član Santosa. A tako će i ostati sve do 2012.

VIDEO

Nakon mnogih priča iskristalizirali su se Real i Barcelona kao posljednji kupci koji su blizu dovođenja jednog od najtalentiranijih nogometaša današnjice. Barcelona je po tom pitanju bila spremna čekati siječanjski prijelazni rok 2012. godine, dok je Real požurivao stvar i želio dovesti Neymara što prije.

Igrač, njegov klub, kao i njegov menadžer, su definitivno odbili mogućnost da već ovog ljeta ode prema Europi. Spominjalo se Neymarovo nastupanje na Svjetskom klupskom prvenstvu (prosinac) u dresu Santosa, što mu je jedan od klupskih prioriteta.

No, kako stvari stoje, izgledno je da Neymar neće niti u siječnju krenuti prema Europi, već idućeg ljeta. No, ako ništa drugo, njegov menadžer je najavio da je sve izglednije kako će doći u madridski klub.

- Nikome nije u interesu da tijekom sezone, u siječnju, dođe u Europu. To nije dobro za njega, ali niti za klub koji bi pojačao - rekao je Wagner Ribeiro, igračev menadžer uz dodatak:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Transfer će se, sasvim je izgledno, realizirati nakon Olimpijskih igara 2012. godine. Da, sve je očitije da će to biti Real.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića