Obavijesti

Sport

Komentari 41

Neymar ne voli gubiti: Udario navijača pa kritizirao suigrače

Neymar ne voli gubiti: Udario navijača pa kritizirao suigrače
2

PSG je u finalu Kupa izgubio od Rennesa! Vodili su Parižani 2-0, no Rennes je izjednačio pa slavio nakon izvođenja penala, a Neymar je bio bijesan. Mbappe je isključen

VIDEO

Nogometaši Rennesa nadoknadili su dva pogotka zaostatka i boljim izvođenjem jedanaesteraca 5-4 (2-2) pobijedili favorizirani PSG u finalu Kupa Francuske odigranom na Stade de Franceu te po treći put u klupskoj povijesti osvojili ovaj trofej. 

Parižani su poveli 2-0 golovima dvojice brazilskih reprezentativaca, Danija Alvesa u 13. minuti i Neymara u 21. minuti. Rennes je smanjio autogolom Kimpembea u 40. minuti, a strijelac izjednačujućeg gola bio je Mexer u 66. minuti.

Do kraja osnovnog dijela utakmice, kao ni u polusatnom produžetku nije bilo pogodaka pa je o trofeju odluka pala izvođenjem jedanaesteraca, u koje je PSG ušao oslabljen, jer je pred kraj produžetka isključen Kylian Mbappe, zbog opasnog starta.

U prvih pet serija izvođači na obje strane su bili precizni. U šestoj seriji za Rennes je pogodio Sarr, a 21-godišnji veznjak PSG-a Christopher Nkunku, koji je ušao nakon isključenja Mbappea, poslao je loptu preko grede za veliko slavlje Rennesa i njihovo prvi trijumf u Kupu Francuske nakon 48 godina, a treći ukupno. Pobjednici su trofej primili iz ruku francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

PSG je u 17. finalu išao po peti uzastopni, a ukupno 13. trijumf u Kupu, međutim u ovoj su sezoni Parižani ostali samo na obrani naslova prvaka Francuske i tako nastavili sa sezonom za zaborav s obzirom na to da su već ispali i iz Lige prvaka.

Nakon završetka utakmice bijesan je bio Neymar. Po izlasku s travnjaka porječkao se, a onda i udario navijača, a nakon utakmice osuo je drvlje i kamenje na mlađe suigrače:

- Jako puno njih mi izgleda izgubljeno. Moraju manje pričati, a više slušati. Ponekad netko od starijih igrača nešto govori, a njih nije briga. Trener nešto govori, a njih opet nije briga. Nedostaje im respekta. Ja se nisam tako ponašao u njihovim godinama - rekao je Brazilac i nastavio s kontroverznim izjavama nakon što ga je UEFA suspendirala zbog uvreda na račun sudaca nakon njihovog ispadanja iz Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe