Obavijesti

Sport

Komentari 25

Neymarov otac bijesan: Dokle više? Stalno ga teško fauliraju!

Neymarov otac bijesan: Dokle više? Stalno ga teško fauliraju!
6

Izgledalo je ružno, Neymarovo stopalo otišlo je na krivu stranu po završetku utakmice PSG-a i Lyona u nedjelju, a otac nogometaša sasuo je paljbu po sucima koji, kako kaže, ne štite njegova sina

VIDEO

Duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice PSG - Lyon (0-1) veznjak gostiju Thiago Mendes (28) žestoko je startao na Neymara (28). Brazilcu je lijevo stopalo u jednom trenutku ostalo pod nogom protivnika u krivom smjeru.

Pariška zvijezda urlala je i plakala dok su je na nosilima iznosili s terena. Prava težina ozljede još se ne zna, ali gotovo će sigurno Brazilac morati na još jednu dužu stanku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neymar 02:45

Sudac Benoît Bastien pokazao je Mendesu crveni karton tek nakon pregleda snimke, a to je razbjesnilo Neymara starijeg, nogometaševa oca, koji je na Instagramu sasuo paljbu po sudačkoj organizaciji.

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique Lyonnais

"Čovječe, pa dokle? Toliko smo puta govorili o tome i sjećamo se tolikog nasilja na terenu. Ali zašto ga ne iskorijeniti u startu, na prvom faulu? Zašto čekati sedmi, osmi, deveti? Trebamo li koristiti VAR da bismo vidjeli da je to za isključenje? Trebamo li VAR da bismo uočili tako nasilno ponašanje? Trebamo li ozlijediti nekoga da bismo iskreno uveli neke promjene?", napisao je Neymar da Silva Santos i dodao:

"Protivnik mu je neodgovorno i nasilno uletio škarama s boka, uletio mu u putanju kretanja i nije mu dao da se obrani. Tijekom cijele utakmice Neymara su tradicionalno faulirali, svaki put nasilno, i tako se podupire ovakav način igre. Dakle, nogomet će stvarno izgubiti. Dokad će krivac biti žrtva? Ovisimo o onima koji kontroliraju utakmicu i imaju priliku zaštititi. A što čine? Bože, sačuvaj!"

Trener PSG-a Thomas Tuchel otkrio je nakon utakmice kako se sreo s Neymarom i kako je bio miran i ozbiljan, ali da ne zna koliko je ozljeda teška. Za to treba sačekati dodatne pretrage.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymarova ozljeda od 3:03

Mendes se u videu ispričao Neymaru.

- Nadam se da je dobro, nisam ga htio ozlijediti. Svi znamo da je on jedan od najboljih nogometaša svijeta. Kao i svi Brazilci, divim se njegovom nogometu. Nadam se da neće biti ništa ozbiljno i da će se brzo oporaviti i opet uveseljavati navijače. Ponavljam iskrene isprike - rekao je Mendes na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka