Sport

Komentari 25

Neymarov otac bijesan: Dokle više? Stalno ga teško fauliraju!

Neymarov otac bijesan: Dokle više? Stalno ga teško fauliraju!

Izgledalo je ružno, Neymarovo stopalo otišlo je na krivu stranu po završetku utakmice PSG-a i Lyona u nedjelju, a otac nogometaša sasuo je paljbu po sucima koji, kako kaže, ne štite njegova sina

Duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice PSG - Lyon (0-1) veznjak gostiju Thiago Mendes (28) žestoko je startao na Neymara (28). Brazilcu je lijevo stopalo u jednom trenutku ostalo pod nogom protivnika u krivom smjeru.

Pariška zvijezda urlala je i plakala dok su je na nosilima iznosili s terena. Prava težina ozljede još se ne zna, ali gotovo će sigurno Brazilac morati na još jednu dužu stanku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sudac Benoît Bastien pokazao je Mendesu crveni karton tek nakon pregleda snimke, a to je razbjesnilo Neymara starijeg, nogometaševa oca, koji je na Instagramu sasuo paljbu po sudačkoj organizaciji.

"Čovječe, pa dokle? Toliko smo puta govorili o tome i sjećamo se tolikog nasilja na terenu. Ali zašto ga ne iskorijeniti u startu, na prvom faulu? Zašto čekati sedmi, osmi, deveti? Trebamo li koristiti VAR da bismo vidjeli da je to za isključenje? Trebamo li VAR da bismo uočili tako nasilno ponašanje? Trebamo li ozlijediti nekoga da bismo iskreno uveli neke promjene?", napisao je Neymar da Silva Santos i dodao:

"Protivnik mu je neodgovorno i nasilno uletio škarama s boka, uletio mu u putanju kretanja i nije mu dao da se obrani. Tijekom cijele utakmice Neymara su tradicionalno faulirali, svaki put nasilno, i tako se podupire ovakav način igre. Dakle, nogomet će stvarno izgubiti. Dokad će krivac biti žrtva? Ovisimo o onima koji kontroliraju utakmicu i imaju priliku zaštititi. A što čine? Bože, sačuvaj!"

Trener PSG-a Thomas Tuchel otkrio je nakon utakmice kako se sreo s Neymarom i kako je bio miran i ozbiljan, ali da ne zna koliko je ozljeda teška. Za to treba sačekati dodatne pretrage.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymarova ozljeda od 3:03

Mendes se u videu ispričao Neymaru.

- Nadam se da je dobro, nisam ga htio ozlijediti. Svi znamo da je on jedan od najboljih nogometaša svijeta. Kao i svi Brazilci, divim se njegovom nogometu. Nadam se da neće biti ništa ozbiljno i da će se brzo oporaviti i opet uveseljavati navijače. Ponavljam iskrene isprike - rekao je Mendes na Instagramu.

Najčitaniji članci