Sport

Komentari 2

NFL zvijezda u problemu: Žene ga optužile za seksualni napad

NFL zvijezda u problemu: Žene ga optužile za seksualni napad

Smatraju ga jednim od četiri najbolja quarterbacka u NFL-u i proteklih godina nakupio je 21 građansku parnicu za seksualno uznemiravanje. Zadnja je vezana uz terapeutkinje za masažu

Quarterback Houston Texansa Deshaun Watson (25) optužen je za seksualni napad na više žena od kojih većina rade kao terapeuti za masažu.

Policija je potvrdila otvaranje kriminalističke istrage protiv Watsona, naglasivši kako "neće davati nikakve daljnje komentare tijekom postupka".

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o Billu Belichicku

"Jedna žena je podnijela žalbu policijskoj upravi u Houstonu u vezi s Deshaunom Watsonom", navodi se u priopćenju.

Ovo je daljnji korak u potencijalnim Watsonovim pravnim problemima. Naime, vođa Houstonove navale se na okružnom sudu Harris County u Teksasu trenutačno suočava sa 21 građanskom parnicom zbog seksualnih napada i neprimjerenog ponašanja.

Watson, kojeg smatraju jednom od četiri najbolja quarterbacka u NFL-u, od početka je odlučno negirao ove optužbe, uvjeravajući "da se nikada niti s jednom ženom nije ponašao drugačije nego s najvećim poštovanjem".

Njegov odvjetnik Rusty Hardin rekao je da su istražitelji pronašli "čvrste dokaze" kako je jedna od optužbi bila lažna, dodajući da "dovodi u pitanje legitimnost i ostalih slučajeva".

Ranije ovog tjedna, Watsonov pravni tim objavio je svjedočenja žena koje su proteklih pet godina više od 130 puta radile s njim i nikada se nisu žalile na njegovo neprimjereno ponašanje.

- Sve su rekli da im Deshaun nikada nije bio neugodan ili je zahtijevao bilo što izvan profesionalne masaže - rekle su.

Najčitaniji članci