Obavijesti

Sport

Komentari 12

Evo što ga zadržava u Moskvi: Čarli najplaćeniji igrač u Rusiji!

Evo što ga zadržava u Moskvi: Čarli najplaćeniji igrač  u Rusiji!
2

Uz status kojeg u klubu ima, kao i sjajnu plaću, logično je zašto Čarli nije napuštao rusku ligu, iako se pisalo o interesu Fiorentine te još nekih europskih klubova

VIDEO

Prema informacijama koje kruže ruskim portalima, hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka najplaćeniji je igrač u Rusiji. Kapetan moskovskog Lokomotiva, tvrde Rusi, prima oko 4,5 milijuna eura godišnje.

Uz status kojeg u klubu ima, kao i sjajnu plaću, logično je zašto nije napuštao rusku ligu, iako se pisalo o interesu Fiorentine i još nekih europskih klubova.

Čarli je postao najplaćeniji uslijed odlazaka Zenitovog Brazilca Hulka u Kinu te Ezequiela Garaya iz Zenita u španjolsku Valenciju.

Uz njega se po zaradi nalazi Zenitov Španjolac Javi Garcia koji ima jednako kao i on, a iza njih nalazi se, pogađate, još jedan član kluba iz St. Petersburga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je o Srbinu Branislavu Ivanoviću koji je ove zime iz londonskog Chelsea prešao u Rusiju te prima 4,1 milijuna eura.

U Rusiji je platežna moć klubova oslabila zbog nesigurne situacije zbog problema s Ukrajinom, pa igrači 'zaobilaze' do nedavno vrlo poželjne destinacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu