Sport

Komentari 6

Nije dobio što je htio pa otišao: Vaha se rastao s Nantesom...

Nije dobio što je htio pa otišao: Vaha se rastao s Nantesom...

Gledao je i unaprijed i već sve dogovorio za povratak izborničkoj funkciji. U Maroku ga čekaju nakon što je Francuz Herve Renard otišao nakon slabih igara na Afričkom kupu nacija

Vahid Halilhodžić (67) više nije trener Nantesa. Bosanskohercegovački stručnjak rastao se s francuskim klubom zatraživši prekid suradnje.

- Nakon sastanka s predsjednikom Waldemarom Kitom dogovor o raskidu postignut je. Klub žali zbog odlaska, ali poštuje njegovu odluku i želi mu sve najbolje u budućnosti - oglasili su se iz Nantesa.

Odlazi u Maroko

Vaha je nije bio zadovoljan s "uredništvom" jer nije osiguralo željena pojačanja. Prošle je sezone stigao u listopadu kada je Nantes bio u crvenoj zoni i doveo ga do 13. mjesta.

- Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama. Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo tako mi to rekli. Zove se Antonio Mance, tako su rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim odlučivati o transferima - govorio je ranije nezadovoljni Vaha.

Gledao je i unaprijed i već sve dogovorio za povratak izborničkoj funkciji. U Maroku ga čekaju nakon što je Francuz Herve Renard otišao nakon slabih igara na Afričkom kupu nacija. Bit će mu to četvrta reprezentacija koju će voditi nakon Obale Bjelokosti, Alžira i Japana.

Najčitaniji članci