Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Nije drama kad igraju Amigo i Krama: 'Radije pređi ti na loto'

Amigu na vlastitu nesreću listić nije prošao, ali je bio vrlo blizu u prognozi broja golova hrvatskog napadača. Kramarić na koncu nije dao četiri, ali jest 'samo tri' pa se javio putem Instagrama

Foto: Andrej Kramarić/Instagram
21 komentara

Romano Obilinović već je tradicionalno okosnica velikog broja kladioničara u Hrvata. Uglavnom tu nastanu šale da je najbolje kontrirati svemu što Žorž odigra jer će tako 'kasa raditi cangr cangr'. No, i ćorava koka zrno ubode pa je tako i Žorž dan ranije pogodio listić, a onda dao novu prognozu:

- Treći par Hoffenheim - Hannover, četiri i više gola. Dat će im Kramarić sam četiri! - prognozirao je Žorž i pogodio par.

Amigu na vlastitu nesreću listić nije prošao jer je promašio drugi par, ali je skoro pogodio broj golova hrvatskog napadača. Kramarić na koncu nije dao četiri, no jest 'samo tri' pa se putem Instagrama oglasio i junak večeri:

- Skoro amigooo, samo tri - napisao je Kramarić pa Amigu savjetovao promjenu karijere:

- Pređi na loto, više kešolovine - poručio mu je hrvatski reprezentativac.

Foto: Andrej Kramarić/Instagram

Kramarić je bio junak večeri na utakmici protiv Hannovera. Dao je hat-trick u pobjedi 3-1 s kojom je njegov Hoffenheim došao na mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Hoffenheim sada ima utakmicu i bod više od petog Bayer Leverkusena.

Naši partneri pišu
Message