Obavijesti

Sport

Komentari 29

Nije ga omela kiša: Marin Čilić ekspresno pobijedio Millmana

Nije ga omela kiša: Marin Čilić ekspresno pobijedio Millmana
1

Nakon samo sat i 15 minuta Marin Čilić je sa 6-3, 6-4 svladao Australca Johna Millmana u drugom kolu ATP-a u Torontu. Na tvrdoj podlozi u Kanadi Marin se odlično snalazi, a nisu ga omeli ni kišni uvjeti

VIDEO

Marin Čilić (ATP - 16.) probio se u 3. kolo ATP turnira Masters 1000 serije u Montrealu, gdje je u srijedu, u dvoboju 2. kola protiv Australca Johna Millmana (ATP - 65.) slavio sa 6-3, 6-4 nakon 75 minuta igre.

Bio je to drugi dvoboj 30-godišnjeg hrvatskog tenisača i njegovog australskog vršnjaka i druga pobjeda Čilića, kojem nije zasmetao ni 20-minutni kišni prekid u trenutku kad je vodio sa 6-3, 4-2.

Čilić je nakon izgubljenog servisa u trećem gemu odmah u sljedećem vratio izgubljeno i zagospodario zbivanjima na terenu. Još jedan 'break' u osmom gemu donio mu je prvi set, a prednost u drugom setu stekao je odmah na početku i bližio se plasmanu u 3. kolo sve dok ga u tome nije prekinula kiša.

Nakon 20 minuta stanke Millman je zadržao servis i još jedan kod 5-3 za Čilića, a hrvatski tenisač je uz gubitak jednog poena u desetom gemu odservirao za pobjedu.

Marin je imao 67 % pogođenih prvih servisa, čime je ostavio Millmana samo na jednoj prilici za 'break' koju je Australac i realizirao. Čilić je nakon prvog servisa osvojio 81 % poena, imao 50 % realizacije na drugom servisu, a od četiri prilike za 'break' tri je iskoristio. Meč je završio sa sedam asova i bez ijedne dvostruke pogreške.

Čiliću je ovo tek četvrti nastup na kanadskom Mastersu kad je Montreal domaćin, a pobjedom nad Millmanom izjednačio je svoj najbolji rezultat ostvaren 2011. godine, kad je u 3. kolu izgubio od Novaka Đokovića.

Za plasman u četvrtfinale Čilić će igrati protiv pobjednika dvoboja između 2. nositelja, Austrijanca Dominica Thiema, i velike domaće nade, 20-godišnjeg Denisa Shapovalova.

U Montrealu je za srijedu najavljena kiša koja bi mogla dosta poremetiti današnji program. Na terenu 9, na kojem su igrali Čilić i Millman, četvrti meč programa trebali bi odigrati Borna Ćorić i Francuz Adrian Mannarino.

ATP Montreal - 2. kolo

MARIN ČILIĆ (HRV/14) - John Millman (Aus) 6-3, 6-4 (fh)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe