Sport

Komentari 11

Nije gotovo? Wandi stigle vruće snimke koje je glumica slala Icardiju, on zatvorio Instagram

Nije gotovo? Wandi stigle vruće snimke koje je glumica slala Icardiju, on zatvorio Instagram

Ne mogu otkriti njihova imena, ali svi su iz argentinske reprezentacije i u kontaktu su s Wandom. Poslali su joj različite snimke seksualnog sadržaja gdje se vidi kako se China samozadovoljava, rekla je Latorre

Mauro Icardi i njegova supruga i menadžericu Wanda Nara skoro su okončali brak zbog poruka koje je nogometaš PSG-a izmijenjivao s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez, poznatijom pod imenom China. 

POGLEDAJTE VIDEO: Wanda Nara

Iako se Icardi i spomenuta glumica nisu nikad upoznali, gospođa Icardi naletjela je na poruke i fotografije te je zatražila razvod. Icardi potpisao papire, ali samo dan nakon toga dogodio se veliki preokret. Wanda je odlučila prijeći preko svega i oprostiti svome voljenome. Shvatila je da ne može bez njega. 

I dok Icardi i dalje ima zatvoren Instagram profil jer mu je navodno China opet pisala, Wanda je i dalje aktivna, a ovoga puta fotografirala se u donjem rublju te u manje od deset sati prikupila milijun likeova. 

"Snimanje u Milanu", napisala je Wanda pozirajući u tangama ispred ogledala. 

Osim što je otkrila razlog zbog kojeg Icardi i dalje ima zatvoren profil, voditeljica emisije Los Angeles de La Manana Yanina Latorre rekla je da bi Wanda mogla imati kompromitirajuće snimke Chine Suarez na kojima se samozadovoljava, piše Marca. 

- Ne mogu otkriti njihova imena, ali svi su iz argentinske reprezentacije i u kontaktu su s Wandom. Poslali su joj različite snimke seksualnog sadržaja gdje se vidi kako se China samozadovoljava. Inače se voli snimati i onda iste šalje dečkima koji joj se sviđaju - rekla je dodavši kako svi igraju u europskim klubovima. 

Voditeljica Yanina Latorre oštro je kritizirala argentinsku glumicu te je javno prozvala zbog onoga što je učinila. 

- Zbilja si mislila da se možeš izvući bez da to Wanda neće saznati i podijeliti s ostatkom svijeta? Sama si si kriva. Ne radimo vijest o tebi nego o Wandi - rekla je voditeljica na što joj je glumica odgovorila:

- Ne viči na mene jer to ni moja majka ne radi. 

Latorre je nastavila u istom tonu:

- Tvoja mama je pogriješila. Trebala je drugačije postupati s tobom. Svi kažu da si ku*va, ali za mene to nisi. Loša si osoba, a to ti se u životu uvijek vrati. Zar te nije sram? - napala je voditeljica argentinsku glumicu. 

Najčitaniji članci