Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Nije mi shvatljiv potez mog igrača 35 sekundi prije kraja...'

'Nije mi shvatljiv potez mog igrača 35 sekundi prije kraja...'
2

Prvi je gol bio pionirska pogreška. To su dječje bolesti i momčad poput Gorice, koja je puna krvi, to iskoristi, rekao je Samir Toplak koji je s Varaždinom bio blizu senzacije protiv Gorice

VIDEO

Nogometaši Varaždina u posljednjim sekundama ispustili su pobjedu protiv Gorice (2-2).

Noćna mora Varaždincima opet je bio Kristijan Lovrić koji je im je zabio dva gola. Bio je to već peti gol Lovrića ove sezone u susretu s nogometašima iz baroknog grada.

Pokretanje videa...

Stadion Varteksa 00:09

- Kod prvog gola bila je to pionirska pogreška. Niti je centaršut bio jak, a moj igrač je zaspao i dao mu je prostor za postizanje gola. Drugi gol? Penal kao penal - rekao je Toplak kojem nije jasan potez Domagoja Drožđeka koji je nekoliko trenutaka prije penala za Goričane nabacio u gostujući šesnaesterac umjesto da ju je sačuvao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije mi shvatljiv potez mojeg igrača 35 sekundi prije kraja. Nabacio je loptu, umjesto da ju je sačuvao kod korner zastavice i dobijemo faul ili aut. To su te dječje bolesti i ekipa poput Gorice koja je puna krvi to iskoristi - rekao je Toplak i dodao da se njegova ekipa malo preplašila pobjede.

- U prvom dijelu trebali smo postići treći gol i riješiti utakmicu. U drugom dijelu morali smo bolje reagirati u izlascima i kvalitetnijim dodavanjima stići do bolje završnice. Takve kontre Lokomotiva je savršeno rješavala. Teško je izgubiti dobivenu utakmicu, no osvojili smo bod i vidi se veliki pomak  - rekao je Toplak.

Lovrić i Ndiaye umalo se tukli oko penala, pao čudan autogol
Lovrić i Ndiaye umalo se tukli oko penala, pao čudan autogol

Toplakov kolega iz Gorice Valdas Dambrauskas istaknuo da se njegova ekipa konsolidirala u drugom dijelu te da je pogodio s uvođenjem drugog napadača.

- Nije bilo lako. Varaždinci su se dobro pripremili, ali mi smo kontrolirali igru prvih 30 minuta. Kasnije smo primili dva gola i dobro je da smo nismo primili i treći. U drugom dijelu smo se pregrupirali. Nije bilo lako jer se domaćin branio i morali smo preskakati igru, ali uspjeli smo postići oba gola - rekao je Dambrauskas.

Ipak, Dambrauskas nije zadovoljan bodom.

- Nisam previše zadovoljan bodom, jer želim da svaku utakmicu kod kuće i gostima idemo po tri boda. Želim promijeniti taj mentalni sklop igrača, no bolje i bod nego ništa - rekao je Dambrauskas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu