Obavijesti

Sport

Komentari 42

Nije mu bilo spasa: Mourinha je Jurčić opet ulovio u kravatu

Igrači su ostali u šoku kad su ga vidjeli, stisnuo je svakom ruku pa izljubio Modrića. Onda ga je spazio Kruno Jurčić. Od oduševljenja je opet zgrabio sirotog Mourinha

VIDEO

U ležerno raskopčanoj košulji i s velikim crnim sunčanim naočalama Jose Mourinho izašao je iz zgrade zračne luke Pleso i crnim Mercedesovim kombijem sa zatamnjenim staklima odjurio u hotel.

- Što očekujem od Luke? Ništa posebno, samo da pobijedi večeras - rekao je najbolji svjetski trener i otišao za svojim poslom.

U Zagreb je malo prije 13 sati stigao iz Nyona, gdje je bio na trenerskom seminaru, na kojem je bio i trener Barcelone Tito Vilanova. Smjestio se u hotelu Esplanada i odmah odjurio u hotel As pozdraviti Modrića i izbornika Štimca.

A nije uspio izbjeći ni “velikog prijatelja” Krunu Jurčića. Svjedoci kažu da je, vjerovali ili ne, Kruno ponovio potez iz Madrida. Vidjevši Mourinha, opet ga uhvatio u “kravatu”... Jose se od svega odmorio uz kavu u predvorju hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nevjerojatno, Mourinho pije kavu metar od mene - oduševio se jedan od gostiju na svadbi koja se pripremala u Esplanadi.

I mladenka je na svoj dan uspjela “snimiti” nekog važnijeg od onoga kojem je malo poslije rekla: “Da.”

Utakmicu je Mourinho gledao iz maksimirske svečane lože. Pomno je bilježio svaki pokret Luke Modrića.

Tomo Ivković: Jose me pitao kakav je Modrić karakterno

Zna sve o njemu kao igraču, ali raspitivao se za detalje, kakav je Lukin karakter. Rekao sam mu da je sjajan, da s njim niti jedan trener nikad nije imao problema, ispričao je Ivković, Joseov prijatelj.

- U Portugalu se družio s Hrvatima, sad konačno jednog ima i u momčadi - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića