Obavijesti

Sport

Komentari 33

Nije odolio: Najskuplji stoper u povijesti uživa na Jadranu...

Nije odolio: Najskuplji stoper u povijesti uživa na Jadranu...

Nogometaš Manchester Uniteda Harry Maguire pohvalio se na društvenim mrežama kako na Jadranu puni baterije za novu sezonu i uživa u odmoru sa zaručnicom Fern Hawkins

VIDEO

Jadranska obala hrvatski je biser svjetskog glasa koji svake godine privlači sve više poznatih faca.

Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama, naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića, Malom Lošinju nije mogao odoljeti veliki Roger Federer, a u Dubrovnik je nakon poraza u finalu Eura rane došao zacijeliti engleski nogometaš Jack Grealish. 

Očito je samo u epitetima pričao svojim suigračima o Lijepoj našoj jer u Hrvatskoj ovih dana boravi i engleski reprezentativac Harry Maguire. Nogometaš Manchester Uniteda pohvalio se na društvenim mrežama kako na Jadranu puni baterije za novu sezonu i uživa u odmoru sa zaručnicom Fern Hawkins.

Nije poznato o kojoj destinaciji je riječ, neki tvrde kako su na otoku Šipanu kod Dubrovnika, ali engleski par očito uživa na našoj obali. Kupaju se u našem bistrom moru i uživaju u hrvatskim specijalitetima.

- Dani u Hrvatskoj - napisao je Maguire, a njegova zaručnica je dodala: Najbolji dani s tobom.

Euro 2020 - Final - Italy v England

Imaju dvije kćeri Piper Rose i Lillie Saint, no nije poznato jesu li i dječica s njima u Hrvatskoj ili su odmor posvetili samo sebi. 

FILE PHOTO: Europa League - Round of 16 Second Leg - Manchester United v LASK Linz

Inače, Maguire je pod povećalom javnosti stigao prije dvije godine kada ga je United kupio od Leicestera za 90 milijuna eura čime je postao najskuplji stoper u povijesti. Mnogi su ga omalovažavali, govorili da je precijenjen igrač, pravio je nevjerojatne pogreške, no na Euru je ostavio jako dobar dojam i s Engleskom dogurao do finala gdje su u konačnici izgubili od Italije na penale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani