Obavijesti

Sport

Komentari 22

Nije omiljen u Peruu: Messiju skandirali 'Cristiano, Cristiano'

Nije omiljen u Peruu: Messiju skandirali 'Cristiano, Cristiano'
1

Oko 200 peruanskih navijača uoči dolaska argentinske reprezentacije u Limu, dočekalo je zvijezdu 'gaučosa' provokacijama. Neki su ga i izravno vrijeđali

VIDEO

Navijači peruanske reprezentacije dočekali su Lionela Messija, najboljeg svjetskog nogometaša i prvu zvijezdu Argentine, povicima ''Cristiano, Cristiano''.

Argentina je vodeća momčad južnoamerikih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo s 13 bodova iz šest nastupa. Peru je u jednakom broju utakmica osvojio samo šest bodova i trenutno je tek na 8. mjestu, a na Mundijal u Brazilu će izravno samo prve četiri reprezentacije iz kvalifikacija.

Uoči međusobnog ogleda ovih selekcija u utorak u Limi, Barcelonin napadač Lionel Messi naišao je na neprijateljski doček domaćih navijača. Njih oko 200, koji su dočekali argentinsku selekciju ispred hotela, skandirali su ''Cristiano, Cristiano''.

Klicanjem imena napadača Real Madrida Cristiana Ronalda računali su da će uvrijediti Messija. No, neki od njih nisu išli ''zaobilaznim putem'', već su izravno vrijeđali Messija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Valja podsjetiti kako se i Cristianu Ronaldu često događalo da mu neprijateljski orijentirani navijači uglas viču ''Messi, Messi''.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu