Obavijesti

Sport

Komentari 219

Nije se moglo dogoditi u gorem trenutku: Čilić pojasnio ozljedu

Nije se moglo dogoditi u gorem trenutku: Čilić pojasnio ozljedu
1

Dugi mečevi u četvrtfinalu i polufinalu utjecali su na Marinovo zdravstveno stanje. Žulj se pojavio baš u finalu i nije mu nikako bilo lako pomiriti se s činjenicom da ne može pokazati što zna

VIDEO

Bio je to jedan od najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri, ali nažalost nisam mogao dati koliko mogu, otkrio je Marin Čilić nakon poraza od Rogera Federera u finalu Wimbledona.

Zbog žuljeva na lijevom stopalu, koji su se pojavili u polufinalnom meču protiv Sama Querreyja, najbolji hrvatski tenisač nije odgovorio zahtjevima meča protiv najboljeg tenisača svih vremena.

- Ozljeda mi se nije mogla dogoditi u nezgodnijem trenutku. Imao sam gadan žulj koji sam osjetio još u meču protiv Querreyja. Tekućina se samo nakupljala na dnu stopala - rekao je Marin i dodao:

"Znam da danas žali, ali za nekoliko dana bit će ponosan na ono što je učinio i vratiti se jači. On je fenomenalan tip koji je osvojio Grand Slam i zato je užitak raditi s njim. Pokazao je da je spreman za još jednu veliku titulu i vjerujem da će napredovati u Top 5", rekao je Jonas Björkman, Marinov trener.

- Nisam mogao brzo reagirati i zato sam se počeo slabije kretati kako je bol jačala. Spoznaja da ne mogu igrati kako znam i mogu jako mi je teško pala, pogotovo jer sam se sjetio što sam sve prolazio zadnjih mjeseci kako bih došao do ovog rezultata.

Nakon gubitka prvog seta Čilić je zatražio liječničku pomoć, no zapravo ništa previše nije mogao učiniti pa je i pustio suzu:

- Bilo mi je žao i članova mog tima koji su dali sve za mene. Ma bilo mi je žao svih u tom trenutku, želio sam dati sve od sebe i nisam želio odustati. Emocionalno me slomila činjenica da ne mogu igrati svoj najbolji tenis kada je to najpotrebnije. Emocije su me preplavile - objasnio je Marin.

"Stvorilo se dosta krvi u tom dijelu ispod palca u lijevom stopalu. Jučer cijeli dan smo to pokušavali riješiti. Danas sam dobio i injekciju anestetika, ali nažalost na tom mjestu ima dosta debele kože i nije uspjelo potpuno blokirati bol. Tijekom cijelog meča imao sam problema s malo čvršćim dodirom lijeve noge od pod", kazao je Čilić za HRT.

Rekao je i kako mu samopouzdanje nakon Wimbledona nije palo te želi učiniti sve da nastavak sezone i nadolazeću američku turneju, u kojoj brani puno bodova, odigra na što boljoj razini te napreduje za nekoliko pozicija do kraja sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu