Obavijesti

Sport

Komentari 18

Nijemci su pomogli: Zagreb za osminu finala protiv Šveđana...

Nijemci su pomogli: Zagreb za osminu finala protiv Šveđana...
1

Zagreb je u subotu izgubio od mađarskog Pick Szegeda 30-28 u utakmici gdje je naš predstavnik imao veliku šansu i pobijediti. Ipak, nakon slavlja Löwena kod Wisle situacija u zadnjem kolu je otvorena

VIDEO

Četvrti dan ožujka odlučujući je dan za PPD Zagreb Zlatka Saračevića u borbi za osminu finala Lige prvaka. Nakon jučerašnjeg poraza od Pick Szegeda, 'plinare' je pogurao njemački Rhein-Neckar Löwen pobjedom nad poljskom Wislom Plock (32-27) i sada naš prvak mora u zadnjem kolu dobiti švedski Kristianstad na domaćem terenu pod uvjetom da im se 'poklopi' rezultat iz Skoplja.

U zadnjem kolu Vardar dočekuje Wislu i tu će igrati maksimalno zbog osvajanja prvog mjesta koje vodi direktno u četvrtfinale pa je teško očekivati da 'autsajder' iz Poljske može do čuda kod europskog prvaka.

Zagreb, dakle, u tom slučaju mora pobijediti švedsku momčad na svom parketu za sljedeću fazu natjecanja.

Wisla je u početku utakmice imala i četiri razlike prednosti pa se činilo kako bi mogli iznenaditi favorita iz Njemačke koji je već osigurali prolaz, međutim, u drugom poluvremenu krenula je prava igra Löwena koji je na kraju pobijedio pet razlike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za Poljake je pet golova zabio Lovro Mihić, jedan je dodao Šime Ivić, dok je kod gostiju briljirao Islanđanin Sigurdsson uz osam komada.

Podsjetimo, Zagreb je u subotu izgubio od mađarskog Pick Szegeda 30-28 u utakmici gdje je naš predstavnik imao veliku šansu i šokirati domaćina. Dugo, sve do 49. minute Zagreb je vodio pa pao.

Odigrali su možda i najbolje prvo poluvrijeme ove sezone u Ligi prvaka, ali u nastavku su golmani skinuli samo jedan šut, primili 19 golova i Szeged je pobijedio 30-28 unatoč 11 golova Zlatka Horvata.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu