Obavijesti

Sport

Komentari 12

Niko okuplja 'vatrene'? Želi u Bayernu Perišića i Mandžukića

Niko okuplja 'vatrene'? Želi u Bayernu Perišića i Mandžukića
4

Lewandowski je glasno i bez pardona upozorio da ovom Bayernu treba još pojačanja ako želi na trofeje, a Bild tvrdi kako Niko Kovač na vrhu popisa želja ima Perišića i Mandžukića

VIDEO

Robben i Ribery otišli su iz Bayerna, aktivne igračke nogometne karijere su iza njih. Bavarci su ojačali obranu sa Pavardom i Lucasom Hernandezom, Marca javlja da je sve dogovoreno i s mladim španjolskim veznjakom Marcom Rocom (22) iz Espanyola, ali... Bayernu treba više.

Bez ikakve diplomacije to je za Bild jasno izjavio i fenomenalni golgeter Robert Lewandowski:

- Uprava mora dovesti još pojačanja. I to pod hitno. Inače će nam biti jako teško boriti se za najveće i najvažnije trofeje, a Bayern je klub koji samo to priznaje - rekao je Poljak ne ostavljajući ni milimetar prostora bilo kakvom čitanju između redova.

Lewandowski pregovara o produženju ugovora, a Bayern će (ako već nije) tvrdi Bild u pregovore sa: Ivanom Perišićem iz Intera i Mariom Mandžukićem iz Juventusa!

Hrvatski trener Niko Kovač u svjetskoga nogometnog giganta, prijatelja naše Istre, želi dovesti dvojicu hrvatskih nogometaša (u Mandžukićevom je slučaju točnije napisati: vratiti, jer Mandžo je od 2012-2014 već sjajno igrao u Münchenu).

Mandžo je do dolaska Sarrija na Allegrijevo mjesto ionako već na izlaznim vratima Juventusa; o tome Talijani pišu i to najavljuju već tjednima.

Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Wales

Sa Perišićem bi moglo ići daleko teže jer Antonio Conte ga vidi kao idealnog lijevog bočnog u svojem 3-5-2 sustavu, a Vatreni je 100% pristao na tu ideju i bio najbolji igrač u prvom prijateljskoj utakmici ovih priprema (2-1 protiv Lugana).

Naravno, Inter lovi još najmanje dva napadača pa bi Perišića mogao 'žrtvovati' da si oslobodi prostora za financijsko djelovanje na mercatu tako da će, ako je Bayern ozbiljan, sve kao i obično ovisiti o tome sa koliko će desetina milijuna eura Bayern stati iza trenerove želje za pojačanjima.

GER, UEFA CL, FC Bayern Muenchen vs.  Manchester United FC
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...