Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nikola Kalinić: U Puli i Šibeniku sam se uozbiljio

Nikola Kalinić: U Puli i Šibeniku sam se uozbiljio
1

Iako mladi igrači često ne žele na posudbu, meni je dobrodošla, rekao je mladi napadač Hajduka, strijelac triju golova protiv Zadra

VIDEO

U Puli sam imao  sreću da sam naišao na izvrsnog trenera Jurčića. U Šibeniku sam zaliječio zglob i smršavio četiri-pet kilograma, prisjeća se prvi napadač Hajduka i HNL-a svojih prošlosezonskih dana na posudbi. 
- Iako mladi igrači često ne žele na posudbu, meni je dobrodošla - kaže Kalinić.
Za mladog igrača iz velikoga kluba najbolje je da sezonu-dvije provede na posudbi u nekoj manjoj sredini, gdje će steći iskustvo i igrati u kontinuitetu. Sličan put prošli su i Modrić, Eduardo, Čorluka..., pa nekoć i Slaven Bilić te Aljoša Asanović. I Bobana je Milan jednu sezonu poslao na kaljenje u Bari.
Nakon debija u Hajduku Kalinić je uglavnom grijao klupu, pa je lani poslan u Pulu, a potom, u drugom dijelu sezone, i na Šubićevac. Sad je eksplodirao.

KALINIĆ POSTIGAO 10 GOLOVA U 12 KOLA
Uoči sezone je rekao da bi bio zadovoljan sa 15 golova, a nakon 12 kola postigao ih je već 10. Uzimajući u obzir sve službene utakmice koje je odigrao od početka sezone, u 15 utakmica postigao je čak 16 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića