Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dule sve dalje od EP-a! Kiel ne popušta: 'Igra važne utakmice'

Dule sve dalje od EP-a! Kiel ne popušta: 'Igra važne utakmice'
1

U iščekivanju operacije lijevog koljena Domagoj Duvnjak potražio je pomoć kod čovjeka od najvećeg povjerenja Jürgena Klinsmanna, Niklasa Albersa, koji je s hrvatskim kapetanom surađivao i u HSV-u

VIDEO

Informacija da Domagoj Duvnjak probleme s patelom lijevog koljena mora riješiti operacijom prošlog je tjedna iznenadila hrvatske rukometne obožavatelje, a podatak da bi oporavak mogao trajati između šest i devet mjeseci šokirala je sve kojima su Kauboji u srcu.

Zamislite Euro u Hrvatskoj bez kapetana i najboljeg igrača Kauboja! Nezamislivo, no scenarij je to koji je, kako vrijeme odmiče, sve realniji. Ozljeda nije nimalo bezazlena i svi oko hrvatske reprezentacije s razlogom su zabrinuti. Pogotovo ako se zna da Kiel neće imati milosti prema svom kapetanu. 

'Zebre' su u velikim problemima. U Bundesligi polako zaostaju za Flensburgom, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio ih je Löwen, a uz Duvnjaka ozlijeđen im je i dokapetan Rene Toft Hansen. Sve to utjecalo je na odluku trenera i čelnika kluba da termin Duletove operacije pomiču do krajnjih granica. Jer, njima svakako više odgovara da to bude 'odrađeno' na kraju sezone bez obzira što bi to gotovo sigurno značilo da Domagoj propušta Europsko prvenstvo u domovini.

- Duvnjak mora na operaciju, no i prije smo govorili da će igrati važne utakmice, a ova koja je pred nama je upravo takva - otkrio je Alfred Gislason, Kielov trener, što bi značilo da će Duvnjak na terenu biti već u četvrtak protiv Löwena.

A kako bi sezonu odradio do kraja na koliko-toliko pristojan način Duvnjak je pomoć potražio kod svjetski priznatog fizioterapeuta, čovjeka kojem vjeruje, stručnjaka koji je pet godina radio u Klinsmannovu timu s nogometnom reprezentacijom SAD-a. Riječ je o Niklasu Albersu, fizioterapeutu koji brine o nogometnoj i rukometnoj momčadi HSV-a, ali i njemačkoj rukometnoj reprezentaciji.

 

Danke @niklasalbers.official für Hilfe #behandlung #schöndichwiederzusehen #adidas

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

Izjava trenera mogla bi značiti da hrvatskog kapetana s posljednjeg SP-a neće biti na EP-u u Hrvatskoj. Naravno, ne promijeni li se nešto do završetka sezone i Duvnjakova ozljeda se još ne pogorša pa bude prisiljen odmah odraditi operativni zahvat, a ne čekati do kraja sezone što bi značilo da je u pogonu do sredine lipnja.

Kao što smo i najavljivali, nema kod 'zebri' sentimenta, Duvnjaka masno plaćaju i Duvnjak će igrati kada oni to kažu. Možda grubo zvuči, no tako je to bilo, a tako će i biti. A reprezentacija Hrvatske nije Kielova briga pa Lini Červaru i navijačima samo ostaje za nadati se kako će Duvnjak nekim čudom početkom iduće godine biti na parketu, a ne na tribinama Arene Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu