Sport

Komentari 29

Ništa od odlaska u Granadu: Kelava ipak ostaje u Udineseu

Ništa od odlaska u Granadu: Kelava ipak ostaje u Udineseu

SPLET OKOLNOSTI Ivan Kelava trebao je otići u španjolsku Granadu, no teška ozljeda prvoga golmana Udinesea Željka Brkića usmjerila ga je u talijanski klub

Prvi golman Udinesea, Željko Brkić, ozlijedio se u teretani i neće ga biti šest mjeseci. Tako će Udinese u prvenstvo krenuti s Ivanom Kelavom na golu!

- Da, baš sam se čuo s njim. Kaže da se jako naporno radi, a nakon treninga je bio toliko umoran da nije imao snage skočiti do Trsta - kaže Ivanov brat Mirko.

Talijani su odušeljeni Ivanom.

- Bravo, Kelava! Odlični refleksi i sjajan rad ruku - rekao mu je na kraju treninga Lorenzo Di Lorio, trener golmana i autor “Priručnika za golmane”.

Iako se činilo da će Kelava karijeru nastaviti u španjolskoj Granadi, Udineseovu sestrinskom klubu, Brkićeva ozljeda natjerala je trenera Udinesea Francesca Guidolina da zaustavi Ivanov put u Španjolsku i ostavi ga na stadionu Friuli.

- Treniraju u Udinama, a 12. ili 13. srpnja kreću na pripreme. Ivan još nije našao stan, živi u hotelu i čeka da mu ponude nekoliko opcija - kaže Mirko.

Zbog Ivanova ostanka u Udinama najsretnija je njegova majka Ruža, koja će ipak biti puno bliže sinu.

- Svaki slobodan trenutak koristit ću za odlazak u Zagreb kako bih bio s majkom - rekao je Ivan Kelava.

Udinese je odlučio obnoviti stadion, pa će prvi dio sezone u uporabi biti jedna tribina, kapaciteta 8000 mjesta. No kako su procijenili da je to premalo za sve navijače, prve dvije utakmice u novoj sezoni bit će domaćini u Trstu!

Najčitaniji članci