Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ništa od revanša! Starčević je izgubio od olimpijskog prvaka

Ništa od revanša! Starčević je izgubio od olimpijskog prvaka
3

Starčević je za prvog suparnika imao "dužnika" s Olimpijskih igara iz Rio de Janeira, Rusa Romana Vlasova, no ovoga je puta uvjerljivo izgubio sa 2-9, a prvi suparnik u repesažu bit će mu Ukrajinac Mikola Daragan..

VIDEO

Sva tri hrvatska predstavnika na Europskom prvenstvu u hrvanju u Bukureštu koji su nastupili u petak, Božo Starčević u kategoriji do 77 kilograma, Ivan Huklek u kategoriji do 87 kilograma i Ante Milković u kategoriji do 130 kilograma, borit će se u subotnjim repesažima za brončano odličje.

Sva tri hrvatska predstavnika nastupila su u grčko-rimskom stilu hrvanja i izgubili u svojim prvim borbama, ali njihovi su suparnici potom izborili prolazak u finale i tako omogućili našim predstavnicima drugu šansu.

Starčević je za prvog suparnika imao "dužnika" s Olimpijskih igara iz Rio de Janeira, Rusa Romana Vlasova, no ovoga je puta uvjerljivo izgubio sa 2-9, a prvi suparnik u repesažu bit će mu Ukrajinac Mikola Daragan.

Starčević se prvi put s Vlasovim borio na Olimpijskim igrama 2016. u Riju koje već godinama sanja. Borio se odlično protiv Rusa, vodio ga, a koncem runde činilo se da ga je Starčević uspio tuširati u sjajnom kontranapadu iz borbe u parteru, ali suci nisu željeli provjeravati snimku tog zahvata koji se dogodio pri isteku vremena. Trener Davor Lukić uzalud je prosvjedovao, zaradio i javnu opomenu, ali suci nisu željeli pregledati snimku završne akcije u prvoj rundi. Rus se čak i onesvjestio, no i to su suci odbili pregledati.

Starčević se nije predavao i uspio je u drugoj rundi smanjiti zaostatak na tri boda, imao dvaput priliku u parteru još se više bodovno približiti Vlasovu, ali se ruski hrvač obranio u obje situacije, a ni sudac na strunjači nije Starčeviću ostavio previše vremena da do kraja razvije svoj napad. Na kraju se borio za broncu, no nije uspio i osvojio je peto mjesto.

Godinama ga je proganjala ta scena iz polufinala koje je trebao pobijediti, no netko je mislio drugačije. Imao je danas naš borac priliku za osvetu, no Rus je ovaj put bio neumoljiv i pokazao svoju snagu.

Bolji od Hukleka bio je Ukrajinac Žan Belenjuk sa 6-1, a u subotnjem repesažu prvi suparnik bit će mu Mađar Erik Szilvassy.

Milkovića je tušem svladao Turčin Riza Kayaalp, a prvi protivnik na putu do eventualne bronce bit će mu Azer Sabah Šarijati.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače