Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ništa od regionalne rukometne lige, odustao i glavni sponzor

Ništa od regionalne rukometne lige, odustao i glavni sponzor
1

Nakon što je od financiranja odustao glavni sponzor rukometne regionalne lige, Sparkassen banke, postalo je jasno da liga neće startati u kolovozu 2011. godine

VIDEO

Regionalna rukometna liga, koja je trebala startati u kolovozu ove godine, ostala je bez glavnog sponzora. Predstavnici Sparkassen banke nisu se mogli dogovoriti oko financiranja klubova i same lige s čelnicima i idejnim začetnicima nečega što se trebalo zvati S-liga. Pregovori su, dakle, propali, liga sigurno neće startati početkom iduće sezone i sve je prolongirano za neka bolja, bogatija, vremena.

Najprije o regionalnom natjecanju nisu htjeli ni razmišljati Slovenci, koji ionako imaju izuzetno jaku ligu, pa su odustali Mađari, nakon toga i Poljaci, a sada i oni koji su sve to trebali plaćati.

- Sporno je što ponuda Sparkassen banke ne pokriva velik dio troškova do kojih smo došli kada smo od klubova tražili da naprave detaljne troškovnike natjecanja. Nakon međunarodnog natječaja vidjet ćemo kakvo je zanimanje sponzora. Neslužbeno, zanimanje postoji, a uključivalo bi Mađare, Poljake i Austrijance - rekao je za SNglavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak.

Liga sigurno neće startati sljedeće sezone, vjerojatno se neće ni zvati S-liga, osim ako se bankari ne predomisle, još se ne zna ni tko će igrati tu povijesnu regionalnu rukometnu ligu, a ne zna se ni kad će startati. Najranije u sezoni 2012/13., no i to je vrlo upitno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića