Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nisu si mogli pomoći: Poslušajte ovacije 60.000 Škota Modriću. Marca: Dići spomenik vanjskoj!

Nisu si mogli pomoći: Poslušajte ovacije 60.000 Škota Modriću. Marca: Dići spomenik vanjskoj!

Veznjak Real Madrida zabio je krasan gol u pobjedi protiv Celtica na startu Lige prvaka, a protivnički navijači naklonili su mu se pri izlasku iz igre. I to već treći put ove sezone!

VIDEO

Luka Modrić u petak će proslaviti 37. rođendan, a u utorak je 100. put nastupio za Real Madrid u Ligi prvaka i jubilej okrunio golom u visokoj pobjedi kod Celtica (3-0) u Glasgowu.

Pokretanje videa...

Luka Modrić peti put prvak Europe 01:11

Više nastupa za "kraljevski klub" u elitnom klupskom natjecanju imaju samo sedmorica: Iker Casillas (152), Raúl (132), Sergio Ramos (132), Karim Benzema (124), Roberto Carlos (109) i dvojac koje bi Modrić već ovu jesen mogao prestići, Marcelo (102) i Cristiano Ronaldo (101).

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid

Luka je u 60. minuti primio loptu u šesnaestercu, prebacio je na lijevu stranu, prevario obranu škotskog prvaka pa izveo svoj trademark, udarac vanjskom stranom kopačke i pogodio.

POGLEDAJTE GOL OD 1:06:

"Modrićeva vanjska vlada Ligom prvaka, ta slavna vanjska mora postati dio svjetske nematerijalne kulturne baštine pod zaštitom Unesca! Hrvat ju je opet izvukao u Ligi prvaka, a prošle sezone je u ovom natjecanju Chelseaju donio polufinale nezaboravnim dodavanjem za gol Rodrygu. Celticu je sad zabio golčinu", nahvalila ga je Marca.

Carlo Ancelotti izvadio je hrvatskog maestra iz igre u 80. minuti i uveo Marca Asensija, a 60.000 navijača na Celtic Parku nije moglo ostati ravnodušno na Lukinu partiju. Novinari Radio Marce zabilježili su trenutak ovacija u Glasgowu.

Video možete pogledati OVDJE.

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid

Zanimljivo, to je već četvrti put ove sezone da Luka Modrić dobiva ovacije pri izlasku iz igre. Na gostovanjima su to već radili navijači Almeríje i Celte, a poklonili su mu se i na Santiago Bernabéuu protiv Betisa. Sigurni smo, bit će toga još...

POGLEDAJTE IZJAVU ORŠIĆA NAKON POBJEDE DINAMA: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi