Sport

Komentari 30

Kaos u Trilju: Udario je igrača nogom u glavu i prijetio sucu

Kaos u Trilju: Udario je igrača nogom u glavu i prijetio sucu

U nogometu, kao i u svakom drugom sportu, rivalstvo bi trebalo početi i završiti na terenu ili unutar okvira igre, odnosno bez tučnjave i vrijeđanja. Nogometaši Trilja pokazali su upravo suprotno

U 89. minuti utakmice 15. kola 2. ŽNL Splitsko-dalmatinske između Trilja 2001 i Dalmatinac, sudac je isključio domaćeg trenera Boška Anića zbog vrijeđanja, prenosi Dalmatinski nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO: NK Zagreb

- Sudac majmune. Dočekat ću te iza utakmice - rekao je Anić nakon što su gosti zabili gol za 0-1. 

Domaći igrač Mario Bilonić tada je odlučio jednog od gostujućih igrača udariti nogom u glavu, ali s time se nije zadovoljio. Krenuo je odmah i na drugu dvojicu, te ih je pokušao udariti na isti način. 

Nakon toga, igrač protivničke momčadi Nikola Marinović diže se s klupe, te ulazi u teren kako bi se obračunao s Bilonićem. 

Kako bi općem kaosu stao na kraju, sudac je svirao kraj, ali tučnjava se nastavila do izlaska s terena. Tada su neki od prolaznika s ceste ušli u teren kako bi pokušali smiriti uzavrele niželigaše. Nekako su se igrači uspjeli obuzdati te su otišli u svlačionicu.

Naime, ovo nije prva situacija divljaštva koja se dogodila među nogometašima Trilja. U prošlom kolu, Grgo Vukas nije bio zadovoljan suđenjem pa je nakon utakmice uhvatio suca za vrat te ga je odgurnuo. 

Vukas je kao službena osoba Trilja kažnjen s četiri mjeseca obavljanja funkcija u nogometu.

Najčitaniji članci