Obavijesti

Sport

Komentari 91

Njegova istina: Zdravko Mamić sazvao presicu sutra u podne...

Njegova istina: Zdravko Mamić sazvao presicu sutra u podne...
6

Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare u utorak u podne u prostorijama maksimirskog stadiona. U službenom dopisu Dinamovog glasnogovornika piše i naziv presice: 'Moja istina'

VIDEO

Zdravko Mamić brani se paralelno, na sudu gdje otpušta odvjetnike, galami i biva izbačen te na ' presicama' na kojima drži monologe. Jednu takvu, izvanrednog tipa, najavio je za sutra (utorak) točno u podne u prostorijama maksimirskog stadiona.

U službenom dopisu Dinamovog glasnogovornika piše i naziv presice: 'Moja istina'. Nedugo nakon toga i Zdravko Mamić je objavio poziv na svoju konferenciju za medije objavom na Facebooku.

Pozivam vas da sutra točno u podne pratite moju press konferenciju - uživo na službenoj Facebook stranici! Vidimo se!

Posted by Zdravko Mamić on 8. siječnja 2018

Nakon niza istraga u kojima je, uz nogometne i poslovne suradnike osumnjičen da je izvlačio novac od transfera igrača i oštetio državu neplaćanjem poreza i prireza, DORH je nedavno otvorio novu u kojoj ga sumnjiči da je kao izvršni dopredsjednik i član Uprave Dinama od početka veljače 2004. do 7. ožujka 2007. s računa Dinama u jednoj austrijskoj banci podigao najmanje dva i pol milijuna eura u gotovini. Dio tog novca s računa kluba prenio je na svoj račun, a dio na račun Zorana Mamića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Imam dokumentaciju, posudio sam tada svojih 50 mil. kuna'
'Imam dokumentaciju, posudio sam tada svojih 50 mil. kuna'

- Ne znam što se stavlja na teret. Ali dobro znam da me svaki navijač Dinama, pogotovo iz tog vremena, može percipirati samo kao spasitelja Dinama. I mogu i znam i imam dokumentaciju da sam u to vrijeme preko pedeset milijuna kuna posudio osobno svog novca kao fizička osoba i sa tvrtki kojima sam ja bio vlasnik - rekao je Zdravko Mamić nedavno. 

Dali lažni iskaz? Osumnjičeni su Lovren i Modrićeva punica
Dali lažni iskaz? Osumnjičeni su Lovren i Modrićeva punica

USKOK je zbog izvlačenja novca iz Dinama pokrenuo nekoliko istraga protiv Mamića zbog sumnje u izvlačenje gotovo 300 milijuna kuna iz Dinama. Mamić je nedugo nakon otvaranja istraga podnio ostavku na mjesto izvršnog dopredsjednika kluba prebacivši se u funkciju 'savjetnika'. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu