Obavijesti

Sport

Komentari 12

Njemu nikad dosta love: Floyd Mayweather se kladio protiv Conora i zaradio 200.000 kn

Njemu nikad dosta love: Floyd Mayweather se kladio protiv Conora i zaradio 200.000 kn

Slavio je Poirier novu pobjedu nad Conorom McGregorom, ali slavio je i umirovljeni boksač i višestruki prvak Floyd Mayweather koji je svoj bankovni račun još dodatno napunio

Conor McGregor je i drugi put u pola godine završio na podu. U siječnju ga je Dustin Poirier nokautirao, a sada ga je i drugi put pobijedio u trilogiji koju smo gledali u Las Vegasu u sklopu priredbe UFC 264.

Pokretanje videa ...

Doduše, ovaj put nije bilo nokauta, već je meč prekinut u prvoj rundi nakon što je irskom borcu pukla noga. Poirier je do tada dominirao, navalio na Conora i izudarao ga, ali kada su sudac i liječnici vidjeli da je Irac ozlijeđen, prekinuli su meč. 

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier

Slavio je Poirier novu pobjedu, ali slavio je i umirovljeni boksač i višestruki prvak Floyd Mayweather koji je svoj bankovni račun još dodatno napunio. On je karijeru prekinuo 2017. godine, baš nakon pobjede nad Conorom McGregorom. Od tada se ne podnose i koriste svaku priliku da napakoste jedan drugome.

AKO NISTE, POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

 

A Floyd je bio toliko uvjeren u Poirierovu pobjedu da je uplatio 42 tisuće eura na njega i osvojio 30 tisuća eura. Odnosno, 223 tisuće kuna. No, da budemo realni, taj novac njemu naravno ništa ne znači već je to samo iskoristio kako bi likovao nad još jednim Conorovim porazom.

- Dustine, hvala ti što sam opet zaradio - napisao je Mayewather na društvenim mrežama. 

Boxing: Mayweather vs Paul

Gdje će Floyd sa svim silnim novcima, pitaju se mnogi. Prije četiri godine je protiv u meču s Conorom zaradio 280 milijuna dolara, a nedavno je boksao u ekshibicijskom meču s Loganom Paulom i dobio 20 milijuna dolara.

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier

A Conor? Mnogi se pitaju je li ovo kraj karijere nakon strašnog puknuća stopala. Ovaj put s bolnom grimasom na licu sjedio na podu oktogona i tužno gledao svog protivnika kako slavi. Bio je itekako isfrustriran i bijesan što je izgubio na ovakav način. Pa je tako ranjen opet isplazio jezik do poda i krenuo vrijeđati sve redom.

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier

- Ovo nije gotovo! Ako treba, borit ćemo se iza borbe. Tvoja žena mi se javlja, bebice.

To mu je očito jedino preostalo nakon teškog poraza. Čak sedmog u karijeri.