Sport

Komentari 10

Njima se neće dogoditi Sosa: 'Furija' otela Francuzima jednog od najskupljih stopera svijeta!

Njima se neće dogoditi Sosa: 'Furija' otela Francuzima jednog od najskupljih stopera svijeta!

Laporte bi se trebao naći na Enriqueovom popisu za Euro i biti jedan od kandidata za stopersku poziciju zajedno s Ramosom, Ericom Garcijom, Pauom Torresom te Inigom Martinezom

Dok se na relaciji Hrvatska - Njemačka poput svijeće na buri ugasila priča oko Borne Sose, nogometni svijet uskoro bi trebao, ali uistinu, dočekati novi "međudržavni" transfer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rođeni Francuz Aymeric Laporte, naime, uskoro će postati reprezentativac Španjolske!

Burnley v Manchester City - Premier League - Turf Moor

Španjolski izbornik Luis Enrique zatražio je od svog saveza da istraži mogućnost da nekadašnji mladi francuski reprezentativac postane španjolski, a za razliku od Nijemaca, Španjolci su to malo bolje istražili i, kako prenosi Marca, nema prepreka da Laporte obuče dres "Furije".

Stoper Manchester Cityja koji je za 65 milijuna eura na Etihad stigao iz Athletic Bilbaa, kojemu se pridružio još kao tinejdžer i ostao ondje osam godina, postao je jedan od najskupljih stopera na svijetu, no nikada nije zaigrao za francusku A vrstu. S obzirom na konkurenciju koja je među Tricolorima u obrani, očito je shvatio da sa skorašnjih 27 godina više nema puno vremena da zaigra na velikom natjecanju.

Laporte bi se, stoga, trebao naći na Enriqueovom popisu za Euro i biti jedan od kandidata za stopersku poziciju zajedno s Ramosom, Ericom Garcijom, Pauom Torresom te Inigom Martinezom.

Zagreb: Konferencija Å¡panjolskog izbornika nakon poraza na Maksimiru

Zanimljivo, još se Julen Lopetegui u svom mandatu raspitivao za Laportea za kojeg se Španjolci interesiraju još od 2016. godine. Sada je sve ostalo stvar formalnosti.

Najčitaniji članci