Obavijesti

Sport

Komentari 9

Nketiah nije još bio ni rođen kad je Wenger preuzeo Arsenal

Nketiah nije još bio ni rođen kad je Wenger preuzeo Arsenal
1

Arsenal je prošao u četvrtfinale Carabao (League) kupa zahvaljujući sjajnom mladom Edwardu Nketiahu. U igru je ušao u 85. minuti dok je njegova momčad gubila 1-0 i s dva gola odveo Arsenal u idući krug

VIDEO

Nova zvijezda je rođena! Vrišti sa naslovnica britanskih medija ovog jutra. A zvijezda je mladi napadač Arsenala Edward Nketiah (18). On je sinoć zabio dva gola Norwichu, prvi 15 sekundi nakon ulaska, za prolazak u Carabao kupu i pritom igrom oduševio nogometni svijet. 

- Uveo sam ga jer znam da može zabijati golove. Znao sam da ima kvalitetu, ali on je sinoć pokazao dodatnu kvalitetu jer je zabio onda kad je momčadi najviše trebalo - oduševljen je bio Wenger novom mladom zvijezdom. 

Norwich je poveo u 34. minuti, Nketiah je ušao u 85 minuti, zabio koju sekundu poslije i tim golom odveo momčad u produžetke, da bi konačni prolaz svojoj momčadi donio novim golom u 95. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladić je rođen u Londonu 1999. godine, više od tri godine nakon što je Wenger prvi put sjeo na klupu kluba. Da ovi golovi budu još slađi za Wengera i navijače Arsenala, napadača su u Chelseaju proglasili viškom, a Arsenal je odmah reagirao...

- Ne znam zašto ga je Chelsea pustio, ali mi smo sretni s ishodom. Ponosni smo na to što za nas nastupaju mladi igrač, to je dio našeg kluba - rekao je Wenger i dodao:

- Nikad nisam vidio da je mladi igrač ušao u igru i imao takav utjecaj. Dok njega nije bilo, nismo imali ideju kako igrati.

A kad vam to kaže Wenger, kroz čije su ruke prošle stotine talentiranih nogometaša, onda sigurno vrijedite. A i internet je brzo zavolio novu zvijezdu Arsenala. Posebno vjerojatno veseli čestitka velikog Henryja..

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu