Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Nogometaš nasilnik dobio dvije godine i osam mjeseci zatvora

Nekadašnji nogometaš Accringtona Andrew Akingbaje (24) više je puta udario 21-godišnju djevojku u glavu u ranim satima Nove godine. Sudac ga je proglasio opasnim za žene i osudio ga na 32 mjeseca zatvora

Foto: Youtube/Instagram
5 komentara

Hrvatskoj su pred očima slike bolesnog divljaštva idiota pod nadimkom 'Daruvarac' koji je u zadarskom kafiću zvjerski premlatio 18-godišnju djevojku dok su očevici 'fućkali' i gledali na drugu stranu.

Engleska je početkom godine ostala zgrožena premlaćivanjem 21-godišnje Krystal Mission koju je izudarao nogometaš Accringtona Andrew Akingbaje (24).

Odvjetnica je Akingbajea branila tezom da ga je prethodno napalo 15 ljudi pa je nogometaš pogrešno pretpostavio da je Mission bila jedna od njih. Udario ju je nekoliko puta šakom u glavu, a onda vukao za kosu po nogostupu na kojem je ostala ležati dok joj nije pružena pomoć.

Foto: YouTube Foto: YouTube

Krsytal Mission zadobila je ozljede glave, ruku i nogu, a sama je svoj promijenjeni osobni opis podijelila sa svima objavom na svojem Instagram profilu:

Foto: Instagram

Sud u Londonu pogledao je snimku, saslušao oštećenu, okrivljenog, vještake i svjedoke pa presudio: Andrew Akingbaje će iza rešetaka provesti 2 godine i 8 mjeseci.

- Vaš se iskaz mijenjao nekoliko puta. Sa svakim novim dokazom priznavali ste sve veću krivicu. Niste vjerodostojni, a iz svega što se čulo i vidjelo moj je zaključak da ste opasni po žene pa ćete o tome moći razmišljati i svoje ponašanje korigirati u sljedeća 32 mjeseca koliko ćete provesti iza rešetaka - rekao je sudac Kraljevskog suda i Akingbajea poslao u, kako Englezi kažu - kavez.

Do rasprave koja je prethodila nasilju došlo je nakon što su se dvije skupine sporječkale oko toga tko je na kojem mjestu u redu za hranu u jednom londonskom fast food kiosku.

Foto: Youtube/Instagram

Naši partneri pišu
Message