Obavijesti

Sport

Komentari 6

Nova doza vitamina - Cedevita promijenila cijelo vodstvo kluba

Nova doza vitamina - Cedevita promijenila cijelo vodstvo kluba
1

Nakon poraza protiv Lokomotiv Kubana, u KK Cedeviti su odlučili kako će u potpunosti promijeniti vodstvo kluba. Mjesto predsjednika kluba preuzeo je Emil Tedeschi, dok će glavni trener biti Slaven Rimac

VIDEO

Imunitet Cedevite oslabio je jučer nakon poraza od Lokomotiva i donesena je odluka kako je klubu potrebna promjena cijelog stručnog vodstva.

Mjesto predsjednika KK Cedevite preuzeo je, umjesto Mladena Vebera, Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, glavnog sponzora kluba, objavio je klub u četvrtak na svojim stranicama.

Veber je dužnost predsjednika kluba obnašao 12 godina. Na mjesto sportskog direktora KK Cedevita, na kojem je 10 godina bio Matej Mamić, imenovan je Veljko Mršić u čijem su prijašnjem trenerskom mandatu u KK Cedeviti ostvareni relevantni rezultati u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. 

Mjesto glavnog trenera momčadi koja igra u Eurokupu 7Days i ABA ligi umjesto Sita Alonsa preuzeo je Slaven Rimac, dosadašnji trener Cedevitine momčadi koja se natječe u HT Premijer ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu