Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Nova drama oko Neymara: U Brazilu mu je ukraden intervju

Navodno je u razgovoru bila zabranjena riječ Barcelona, to je bio i uvjet pristanka tijekom Copa Americe na razgovor. No netko je, čini se, odlučio da se on neće emitirati

Foto: Luisa Gonzalez
3 komentara

Čak tjedan dana u Parizu su čekali da se najveća zvijezda ukaže na pripremama. I to su dočekali u ponedjeljak kada se Neymar pridružio suigračima u PSG-ovu kampu.

POHVALIO SE TRENINGOM Gle tko se vratio! "Zločesti dečko" Neymar opet u Parizu

Parižani su i prozivali Brazilca preko medija, ali izgleda da je on iznad kluba dok mu dopušta slične stvari. Međutim, oko Neymara tu nije sve stalo jer u njegovoj domovini ukraden je intervju u kojoj govori o svojoj budućnosti.

Snimala druga ekipa

Isti je trebao biti objavljen na UOL Esporteu u ponedjeljak navečer, no netko je odlučio da se to neće dogoditi.

- Ukrali su memorijsku karticu s Neymarovim intervjuom u kojem igrač razgovara o svojim budućim planovima - kazao je novinar Joao Paulo Vergueiro čiji su materijali ukradeni iz automobila.

Navodno je u razgovoru bila zabranjena riječ Barcelona, to je bio i uvjet pristanka tijekom Copa Americe, a javila se i jedna druga TV postaja koja, ako je vjerovati napisima, ima svoj video-materijal, ali neobaveznog karaktera. Ista je odradila Intervju prije UOL Esportea i, namjerno ili ne, ostavila kamere u toj prostoriji. Pogađate, sada hoće izvući novac za njihov intervju...

Naši partneri pišu
Message