Obavijesti

Sport

Komentari 45

Prva 'čestitka' Hajduku u 2023., evo koliko su morali platiti ove sezone! HNS je kaznio i Dinamo

Prva 'čestitka' Hajduku u 2023., evo koliko su morali platiti ove sezone! HNS je kaznio i Dinamo

Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na istočnoj tribini, u 55. minuti zapalila je najmanje 30 baklji, od čega su dvije bačene u teren za igru (zbog velikog dima nije bilo moguće utvrditi točan broj baklji), piše u priopćenju

VIDEO

Nakon nikad duže pauze od dva mjeseca, dobri stari HNL se vratio prošlog vikenda. Uživali smo u nastupima Hrvatske na SP-u u Kataru, ali HNL nosi posebno draž.

Pokretanje videa...

Predstavljanje Ivana Leke u Hajduku 02:55

Igralo se po teškim vremenskim uvjetima i blatnjavim terenima pa su čak tri utakmice završile 0-0 u 18. kolu, među njima i ona između Dinama i Gorice. Hajduk je iskoristio iznenađujući kiks lidera prvenstva pa pobjedom protiv Šibenika približio se na samo četiri boda i unio neizvjesnost na samom startu nastavka sezone.

Split: U 18. kolu Supersport HNL-a sastali se Hajduk i Šibenik

I već uobičajeno, četiri dana nakon posljednje utakmice 18. kola, oglasio se i disciplinski sudac HNL-a. Alan Klakočer s 'čestitkama'. Po prvi put, one su u eurima. Tradicionalno, Hajduk je najteže stradao, a odmah do njega je Dinamo. Dva najveća hrvatska kluba jedina će morati isprazniti blagajnu.

Split: U 18. kolu Supersport HNL-a sastali se Hajduk i Šibenik

- HNK Hajduk kažnjen je s 3200 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Šibenik. Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na istočnoj tribini, u 55. minuti zapalila je najmanje 30 baklji, od čega su dvije bačene u teren za igru (zbog velikog dima nije bilo moguće utvrditi točan broj baklji). Tijekom utakmice zapaljene su još tri baklje i dvije bljeskalice na istočnoj tribini - piše u priopćenju. 

Hajduk je klub koji redovito puni blagajnu HNS-a. Samo ove sezone su platili 55.890 eura, što je u kunama 421 tisuća! 

Navija?i na utakmici Dinamo - Gorica

Boysi su na utakmici protiv Gorice zapalili 30 baklji. 

GNK Dinamo kažnjen je s 2800 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice -Dinamo - Gorica. U 65. minuti navijačka grupa BBB zapalila je 30 baklji koje su dogorjele na tribini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića