Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nova pobjeda 'žutih': Split se namučio za slavlje nad Jollyem

Nova pobjeda 'žutih': Split se namučio za slavlje nad Jollyem
1

Košarkaški Splita izborili su treću uzastopnu pobjedu u A-1 Ligi za prvaka. Na Gripama su, uz puno više muke nego što su očekivali, svladali Jolly JBS 86-77

VIDEO

Teže nego se očekivalo košarkaši Splita pobijedili su večeras na Gripama Jolly JBS 86-77. Gosti su se držali sve do pred sam kraj susreta, minutu do kraja susreta Vujčić je desetom asistencijom te večeri pronašao usamljenog Subotića na trici, koji je zabio za nedostižnih 80-73.

- Jolly se pokazao tvrdim protivnikom a i mi smo bili malo umorni od utakmice sa Zagrebom, no na kraju smo ipak nekako iščupali pobjedu – kazao je Ivan Mimica.

Tijekom cijelog susreta momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a za razliku od nedavnog ogleda istih protivnika, koji je obilježio Hrvoje Puljko s 43 koša, ovoga puta bila je to momčadska igra i s jedne i s druge strane.

- Zadovoljniji sam nakon ove, nego nakon prošle utakmice, upravo zato jer smo odigrali momčadski. Zadovoljan sam psihološkom reakcijom svojih igrača nakon domaćeg poraza, no s 12 skokova manje i s 3/21 šuta za tricu ne pobjeđuje se na strani – kazao je trener gostiju Hrvoje Vlašić.

Pokazalo se da je presudila bolja obrana žutih, Mimica je ugasio Puljka, Babić Rossa i to je žutima, uz prednost u skoku, bilo dovoljno za pobjedu.

- Svjesno smo u prvom poluvremenu zatvorili vanjski šut gostiju, što je otvorilo prostor za njihove prodore. U drugom dijelu smo korigirali obranu i zaigrali puno bolje. Osjetio sam umor kod mojih igrača, no tu nema pomoći, nadam se da će se nakon dana odmora vratiti svježina. Imamo dosta starijih i iskusnijih igrača u našoj momčadi, no ono što vam na jednoj strani donese iskustvo, na drugoj gubite na svježini i poletu – rekao je trener domaće momčadi Nikša Bavčević.

Najbolji u redovima domaće momčadi bili su Josip Sobin (13 koševa i 10 skokova), te Nikola Vujčić, koji je opet bio na pragu triple – doublea (11 koševa, 10 asistencija i 7 skokova), Kod gostiju je sa 17 koševa najefikasniji bio Denis Vrsaljko.

Uoči susreta pod svod košarkaškog hrama na Gripama veterani Jugoplastike su podigli zastavu u spomen na drugi osvojeni klupski europski trofej, Kup Radivoja Koraća iz 1977. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače