Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Novac Gorici nije prioritet, ali želimo bar ono što smo uložili'

'Novac Gorici nije prioritet, ali želimo bar ono što smo uložili'
1

Gorica je izbačena iz Prve HNL bez razloga,a u HNS-u se prave ludi. I traže bizarne rupe u zakonu kojima se pokušavaju provući "lišo". I izbjegli plaćanje odštete.

VIDEO

Ne odustajemo, definitivno idemo dalje s istjerivanjem pravde, rekao je predsjednik NK Gorice Nenad Črnko, koji se već mjesecima bori s paradoksima i nelogičnostima u hrvatskoj nogometnoj žabokrečini.

Gorica je izbačena iz Prve HNL bez razloga, shvatio je to i Arbitražni sud, kao i cijela nacija, ali u HNS-u se prave ludi. I traže bizarne rupe u zakonu kojima se pokušavaju provući "lišo". I izbjegli plaćanje odštete.

- Možda čak i poništimo odluku Arbitražne komisije, budući da je ona morala uzeti u obzir i našu žalbu. Izbačeni smo iz lige odlukom IO-a HNS-a i logično je da se, ako se raspravlja o njihovoj odluci, raspravi i o našoj žalbi na tu odluku - logično rezonira Črnko.

Moralnu zadovoljštinu Goričani su dobili, ali žele otići i korak dalje. Tražili su 25 milijuna kuna odštete, no o tom zahtjevu "raspravljano" je 57 dana nakon isteka žalbenog roka. I zato će sad odlučivati građanski sud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Samo je potvrđeno da se dogodilo ono što je bilo jasno i nama i cijeloj državi. Dakle, nepravda. Novac Gorici nikad nije bio prioritet u svemu ovome, željeli smo dokazati da smo nepravedno izbačeni iz lige. Tu smo nekakvu zadovoljštinu dobili, ali tražit ćemo i financijsku naknadu barem onoga što smo uložili - kazao je Črnko pa pojasnio odakle cifra od 25 milijuna kuna:

- Tri milijuna kuna uložili smo u projekt ulaska u Prvu HNL, sedam milijuna izgubili smo jer je Grad Velika Gorica odustao od postavljanja reflektora nakon što nam je oduzeta licencija, a preostalih 15 dobili bismo od ugovora s jednom talijanskom tvrtkom čije bi ime nosili. I taj je posao propao.

Borba se nastavlja, Goričani će ići i do Međunarodnog sportskog suda bude li trebalo. A za to vrijeme u HNS-u i dalje besramno ponavljaju.

- U slučaju Gorice postupali smo u skladu s pravilnikom, zbog čega je i odbijen zahtjev za odštetu. Sve je bilo u skladu s propisima - izgovorio je Zorislav Srebrić u ponedjeljak.

Nije se zacrvenio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi